Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmemnek 2 nap alatt 4x volt orgazmusa csókoktól és ruhán keresztül dörzsöléstől, ez jót jelent?
Korábban másoknál nem tapasztaltam ilyet. Ruhán keresztül is csak alsó testtel dörzsölődtünk össze, mindkettőnkön ruha. A kezem nem használtam sehol, esetleg csak combja simogatásához, vagy az arcára.
És konkrétan megőrült tőlem! Ledöbbentem, mert azelőtt ilyet sose értem el senkivel.
Persze, tudom, hogy teljesen egymásra vagyunk kattanva, de nálatok hogyan volt ez? Gyakori az ilyen, hogy akár állva csókolózásnál is lehet orgazmus nyakra csóktól, ajakharapdálástól?
És ha igen, akkor ennél mennyivel nagyobb élmény lesz a szex?
29F
Elég kicsi az esélye hogy tényleg megtörtént. Lehet hogy a kedvedre akart tenni ezzel a "kis kegyes" hazugsággal.
De azért kéne hogy legyen akkora rutinod hogy kiszűrd. A női orgazmus nem visítozós, párnába beleordítós, hátadat kaparós, sátán által megszállós és plafonra mászós agonizálás...
Egy nő prgazmus közben általában kellemesen remeg (legalábbis a lába, de nem mindig), felakad, becsukódik a szeme, a hasizma összehúzódik, és utána kicsit mintha "elfáradt volna".
Onnan tudod hogy nem volt a nődnek orgazmusa, hogy egyáltalán felmerül a kérdés hogy volt-e. Ha lesz azt tudni fogod...
Ez olyan aranyos h úgy hívod h "szerelmem"
Persze h lehet ilyen ingerek hatására is orgazmusa, főleg h ha szűz.
De miért nem használhatod a kezed? :o
N
Velem is elöfordult mikor 16 körül vtam, szerencsés vagy. :)
34 N (priviket nem kérek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!