Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/ Nők ti már bújtatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/ Nők ti már bújtatok ágyba olyan pasival akivel rossz volt a szex?

Figyelt kérdés

Úgy értem nyílván nincs egy pasinak se a homlokára írva,hogy milyen vele a szex.

Tehát volt olyan hogy elsőre szimpatikus pasival rossz volt a szex?

2019. okt. 2. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt ilyen, mert elmondom mit, hogyan csináljon. Persze ha hagynám, hogy ő irányítson, lett volna.
2019. okt. 2. 11:29
 2/8 anonim válasza:
100%
Volt, álmaimban ne jöjjön elő többet.
2019. okt. 2. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt több is.
2019. okt. 2. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen igen
2019. okt. 2. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt több is. Meg több olyan is, hogy olyam semmilyen volt. Dehát sajnos valóban nincs a homlokára írva senkinek. Viszont az, hogy hogy csókol, már segíthet eldönteni.
2019. okt. 2. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Majd' minden nő belefut az életében öntelt, beképzelt, magát császárnak gondoló lepedőhuszárba, aki fűt-fát mond magáról, de aztán borzasztóan gyenge. Figyelni kell a partnerre nagyjából ez a jó szex titkának a 90%-a.
2019. okt. 2. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
most erre a kérdésre tényleg nem sejted a választ???
2019. okt. 2. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, volt sajnos. Nagyon szimpatikus, aranyos, kedves srác volt de az ágyban egy nulla.. mondjuk sejthettem volna, mivel csókolózni se tudott szegény ... halisten csak egy alkalom volt mert én nem akartam vele többet találkozni..
2019. okt. 3. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!