Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti rossz néven vennéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti rossz néven vennétek ha egy srác akivel egy edzésre jártok, közben vagy utána randira hívna?

Figyelt kérdés

Judo edzésen van egy lány aki nagyon tetszik, de sajnos sosem sparringolunk együtt és még nem is mertem megszólítani.

Neki nagyobb az öv fokozata meg idősebb is 2évvel, mint én, de szerintem ha megismer ez már nem lesz akadály.

Annyi érdekelne, hogy akivel közös foglalkozásra jártok (tanfolyam, egyetem, sport) azzal ugyanolyan kötetlenül ismerkedtek párkapcsolati szempontból, vagy inkább elkülönítenétek az edzést és az ismerkedést?

2019. szept. 8. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene elkülöníted, ha már egy helyen vagytok? Ismerkedni bárhol lehet!

Arra figyelj, hogy ne legyél tolakodó, inkább csak puhatolózz, ne felejtsd el, hogy utána is együtt fogsz edzeni az illetővel.

2019. szept. 9. 00:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Huhh..én örülnék, ha valaki elhívna konditeremből randira, de eddig még nem történt meg.🤷🏻‍♀️
2019. szept. 9. 09:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor ott sem elég tökösek a bamulo férfiak.

Én is félénk vagyok, ha csajozasrol van szó, sajnos :(

2019. szept. 9. 15:07
 4/4 anonim válasza:
100%
Mondok egy újj fogást a neve leabugyibeadákó
2019. szept. 9. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!