Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pilóta1212 kérdése:
Lanyok. Ti beleszoktatok menni egy ejszakas kalandokban? Ha igen akkor milyen lakiberu fiuval? Utana bem rossz?
Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 22:20
3/8 anonim válasza:
Tulzas hogy szoktam de elofordult mar. De csak olyan pasival aki tenyleg baromira vonzott, volt valami kulonleges kemia koztunk (tehat nem csak szimplan jol nezett ki) es azt ereztem hogy ‘kar lenne kihagyni’ az alkalmat. Es emellett csak olyannal szexelek akinek a szemelyisege is bejon/ passzol hozzam. Legyen szo egyejszakasrol vagy mas jellegu ismerettsegrol. Nem ereztem magam rosszul utana:)
5/8 anonim válasza:
Nem szoktam, de volt már rá példa.
Egy jóval idősebb kollégával - csodálatos éjszaka volt!
Semmit sem bántam meg, vele újra megtenném.
6/8 anonim válasza:
Nem, egyszer volt és nem jött be. A lakibérét nem kérdeztem meg.
7/8 anonim válasza:
Nem szoktam belemenni, mert semmi értelme ha tényleg szerelemre vágysz. Ahhoz ez túl keveset nyújt:)
8/8 anonim válasza:
Csak olyannal történt szexuális dolog, akivel jártam is.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!