Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek el pszichológushoz? 19/l (túl nagy korkülömbségek)
11.
Volt kapcsolatom, de gyerekesek voltak, ez volt a probéma.
7-es szerintem te irigy vagy hogy a fiatalabb lányok kellendöek, van is egy ilyen ismerösöm nö aki 30 és szidja a 40-es férfiakat állandóan hogy miért a 20-as nök társaságát keresik, vagy a 30-asok miért vannak akár 18-al is
Fiatalság ami vonzó egy nöben jobb ha elfogadod és nem irigykedsz.
A fèrfiakat vonzzák a fiatal nők/lányok, a gyengébbik nemet pedig vonzzák a 40-es pasik. Ez biztosan így volt régen is, csak sose vallotta volna be senki és így lesz a jövőben is.
Abban a korban a fèrfiak már tényleg FÉRFIAK! Van egzisztenciájuk, biztonság èrzetet adnak, gondoskodóak, odafigyelnek egy nőre. Tudják mit kell mondani, hová kell nyúlni. (Persze minden irányban vannak kivètelek)
Ràadásul a 40-es korosztályban fizikai szempontból is csúcson lévő fickòkkal találkozni. Rengetegen odafigyelnek és adnak magukra.
Hát mégis mi az ami nem vonzó ebben egy nőnek?
Az apakomplexus is játszhat persze. Az én szüleim sem váltak el, kívülről tökéletes család voltunk, közben meg apám ivott (iszik) de rendesen, anyám meg mindig csak takargatta. Sose szeretett, sose volt egy normális szava hozzám.
Ezek után meglepő, hogy 20 éves koromban egy 41 éves férfi volt az első pasim?
Meghallgatott, vigyázott, odafigyelt rám...stb (persze biztosan akadt volna ilyen az én korosztályomban is, de vele hozott össze a sors, nem mással)
Olyat èreztem mellette, amit addig soha.
5 évig voltunk együtt és csak azèrt lett vége, mert èn még tanulni, dolgozni, menni akartam, ő pedig elengedett, hogy èljek még.
Viszont egy percig sem bánom azt az 5 évet.
Nyilvàn elmehetsz pszichológushoz, sosem árt, ha az ember beszélget valakivel, aki nem barát meg nem rokon, de tulajdonképpen gondolom, hogy nem csak azért mész vagy nem mész vkivel randizni, mert ennyi vagy annyi idős.
Lehet, hogy holnap összefutsz az utcán egy 20 éves sráccal és első látásra beleesel, meg persze az is lehet, hogy tényleg egy 40 éves lesz a befutó.
Nem kell semmit elfogadni, meg küzdeni sem kell ellene. Minden meg van írva előre és minden meg is fog történni úgy, ahogy annak kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!