Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt kinövöm vagy menjek el pszichológushoz? Probléna ez egyáltalán?
Nos az a helyzet, hogy nem vagyok párkapcsolatban már rég óta. Voltak pasik akivel közel kerültünk egymáshoz, most is volt egy ilyen, de nagyon sietetti a dolgokat. Le akar velem feküdni. Én egyszerűen bármennyire is kivánja már a testem, nem bírom megtenni. És ha a szexről beszélünk az is kellemetlen számomra. Egyszerűen annyira vágyok végre egy olyan férfira akinek ne a szex legyen az első szempont, de testileg meg kívánom. Levetközni se bírok előtte, csók se megy. Korainak érzem. Egyáltalán nem tudok úgy tekinteni rá, hogy steretném hogy megtegyük viszont ha mellette vagyok akkor meg nagyon kivánom. Normális ez? Lehet azért van mert nem tetszik eléggé a srác? Mindig voltak ilyen problémáim mint vele. Menjek el pszichológushoz?
20/l
Igen, en javasolnam a pszichologust.
Ha mar kapcsolatban vagytok akkor egyaltalan nem mondhato korainak a szex, es az, h lepni akar ez ugyben nem azt jelenti, h neki ez az elso. Viszont egy parkapcsolat szempontjabol ez egy nagyon is lenyeges dolog.
Ha te is kivanod, akkor meg nem ertem miert nem szexelsz.
En nem tudom, h ezeket a gatlasokat mi okozza benned, de szerintem igyen, pszichologus tudna segiteni neked ebben.
A szex elet termeszetes resze. Nem egy ajandek amit Te atnyujtasz a ferfinak. Nem egy kincs, s nem egy templom a tested, hogy minden ferfit disznonak kelljen tartanod.
Viszont te husz evesen azt hiszed hogy valami foldontuli elmenyt tudsz myujtani szuzen.
Rossz hirem van: nem tudsz. Nincs rutinod, s le vagy maradva a tudassal is.
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!