Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlagon aluli a péniszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagon aluli a péniszem mérete, mihez kezdjek, maradjak örökre távol a lányoktól?

Figyelt kérdés
Igazi kőkemény merevedésem régóta nincsen. Nagyon zavar, hogy ennyire kicsi a péniszem mérete. KB 13-14 cm lehet de pontosan nem tudom megmondani mert nem áll fel rendesen. Felizgulni sem tudok igazán semmire sem annyira elkeserít. Szégyellem nem csak a méretét de azt is, hogy egy kicsit lefelé görbül.

2019. szept. 25. 22:38
 61/91 anonim ***** válasza:
96%
Utolsó vagyok: kiegészíteném, van, annak, akinek a szeretett párjának annyi. Nyilván meg lehet oldani, hogy nem dugod be teljesen, csak akkor már van pár felesleges centi, és nem "ideális".
2019. szept. 27. 09:03
 62/91 A kérdező kommentje:
Még mindig nem hiszem, hogy az én méretem ideális lenne. Szerintem csak csalódást okoznék ha meglátná egy lány.
2019. szept. 27. 09:05
 63/91 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ez az oltári baromság így belédivódott, akkor sajnos ez van, így jártál.
2019. szept. 27. 09:07
 64/91 A kérdező kommentje:
Mert hitessem el magammal, hogy a 13 talán 14 cm-es farkam ami görbe is pont jó lenne egy lánynak és nem okoznék csalódást?
2019. szept. 27. 09:14
 65/91 anonim ***** válasza:
94%
A lányok többségének tövig bemegy. Inkább az a röhejes, hogy az itteni pasik ennyire a méreten kattognak - ebből látszik, mennyire fogalmuk sincs a nőkről. Egy nő szerető partnert akar, nem centiket.
2019. szept. 27. 09:22
 66/91 A kérdező kommentje:
És akkor ezt a gátlást, hogyan lehetne legyőzni? Tapasztalatra nem kivatkozhatok mert nincsen semmilyen a nők terén.
2019. szept. 27. 09:46
 67/91 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz! Ne szexet, barátnőt.
2019. szept. 27. 09:52
 68/91 A kérdező kommentje:
Nem szex a célom. De hogyan szerezhetnék barátnőt ha beszélgetni sem tudok velük. A közelükben ösztönösen csendben vagyok.
2019. szept. 27. 09:55
 69/91 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem itt fogsz választ találni. Szerezz önbizalmat, még ha az elején hamisat is, az igazi majd jön magától. Fejleszd a személyiséged, stb.
2019. szept. 27. 09:56
 70/91 A kérdező kommentje:
Ezeket hogyan érhetném el?
2019. szept. 27. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!