Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlagon aluli a péniszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagon aluli a péniszem mérete, mihez kezdjek, maradjak örökre távol a lányoktól?

Figyelt kérdés
Igazi kőkemény merevedésem régóta nincsen. Nagyon zavar, hogy ennyire kicsi a péniszem mérete. KB 13-14 cm lehet de pontosan nem tudom megmondani mert nem áll fel rendesen. Felizgulni sem tudok igazán semmire sem annyira elkeserít. Szégyellem nem csak a méretét de azt is, hogy egy kicsit lefelé görbül.

2019. szept. 25. 22:38
 31/91 A kérdező kommentje:
Ezért maradok tőlük távol. Nem hiányzik nekem a megszégyenítés. Úgyis csak azon járna az eszem, hogy kevés vagyok neki.
2019. szept. 26. 08:20
 32/91 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen normalis a mereted, átlagos.

Viszont a gondolkodásod es a negativitasod borzalmas. Ezen kene változtatni!

2019. szept. 26. 08:51
 33/91 A kérdező kommentje:
Mi a baj a gondolkodásommal?
2019. szept. 26. 08:53
 34/91 anonim ***** válasza:
100%

Halál komolyan kérded, mi bajod a gondolkodásoddal? Mikor itt siránkozol nekünk? A legtöbb nő megírta, hogy tökéletes a méret, a férfiak többségének ugyanekkora, és élnek, virulnak, szexelnek. Nem tudom említettem-e, de folyamatosan siránkozol. Csak a farkaddal törődsz, aminek a méretének eleve nincs kb semmi jelentősége a szexben - ha 6 centis lenne, akkor lenne, vagy ha 28, ezek problémát jelentenek, de 10 és 20 közt NEM!

Össze-vissza írsz, szexelni akarsz, de mégse. Lányt akarsz, de mégse. A méreteddel problémázol, közben már úgy lehúztad magad, hogy fel sem áll.

Leírta sok nő, hogy tökéletes, te azokat figyelmen kívül hagyod, és helyeselsz arra a 2-3 idiótára, akik azt írták, hogy nem elég. Ezek ráadásul PASIK! Mit érdekel, hogy mit mondanak? De rájuk persze ugrasz, helyeselsz, hogy igazold magadat a depressziódban.

És végül, de nem utolsósorban folyamatosan siránkozol. Ez egy nőnek sem tetszik. Senki nem fog kegyelemből lefeküdni veled.

2019. szept. 26. 09:09
 35/91 A kérdező kommentje:
Nem is kell kegyelemből. Senkitől sem várom el. Alapból sem állnak velem szóba a lányok ha siránkozok ha nem.
2019. szept. 26. 09:18
 36/91 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pont ezért nem állnak szóba veled a lányok, itt bizonyítod minden szavaddal, hogy iszonyat sötét a gondolkodásmódod. Mármint sötét alatt nem a butát értem, bár ebben a témában sajnos az is igaz. A lányok szórakozásra vágynak, nem a depressziós emberek támogatására.
2019. szept. 26. 09:23
 37/91 anonim ***** válasza:
28%
"Csak a farkaddal törődsz, aminek a méretének eleve nincs kb semmi jelentősége a szexben - ha 6 centis lenne, akkor lenne, vagy ha 28, ezek problémát jelentenek, de 10 és 20 közt NEM!" Akkor 10cm és 20cm között nincs érezhető különbség? Ezt jó volt megtudni, köszönöm. Kár, hogy a nőknek van különbség közötte és nem is kevés.
2019. szept. 26. 09:51
 38/91 anonim ***** válasza:
92%
Nem mondtam, hogy 10 és 20 közt nincs érezhető különbség - bár mivel a legtöbb lányba 14-5 felett nem is megy be, azért 15 és 20 közt már valóban nincs különbség, csak annyi, hogy utóbbi néha fájni fog, meg óvatoskodni kell. Csak azt mondtam, hogy amíg ebben a skálában van, addig ki lehet vele elégíteni egy lányt, és a péniszméret ebben kb huszadrangú.
2019. szept. 26. 10:07
 39/91 anonim ***** válasza:
61%
Elméletben ki lehet, igen. De ha ez a gyakorlatban is annyira igaz lenne, akkor nem lenne sok nőnek gondja azzal, hogy az ekkora méretet nem érzi. Illetve ha megkérdezel nőket arról, hogy mekkorát szeretik kb senki nem fog ilyet mondani csak nagyobbat. Nagyon minimum 16cm de inkább 17-18cm+ amit mondani szoktak. Lehet bármilyen biológiailag alátámasztott ténnyel érvelni, de 100-ból 99 nő a nagyot szereti/igényli. De ennek nyugodtan utána lehet járni.
2019. szept. 26. 10:14
 40/91 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem látják rajtam a lányok, hogy milyen vagyok. Maximum annyit, hogy csendes és visszahúzódó,viszont ezt pedig a viselkedésemből.

Na ez az. Nem kell itt szépíteni ami amúgy is világos. Kevés a méretem.

2019. szept. 26. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!