Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagon aluli a péniszem mérete, mihez kezdjek, maradjak örökre távol a lányoktól?
Teljesen normalis a mereted, átlagos.
Viszont a gondolkodásod es a negativitasod borzalmas. Ezen kene változtatni!
Halál komolyan kérded, mi bajod a gondolkodásoddal? Mikor itt siránkozol nekünk? A legtöbb nő megírta, hogy tökéletes a méret, a férfiak többségének ugyanekkora, és élnek, virulnak, szexelnek. Nem tudom említettem-e, de folyamatosan siránkozol. Csak a farkaddal törődsz, aminek a méretének eleve nincs kb semmi jelentősége a szexben - ha 6 centis lenne, akkor lenne, vagy ha 28, ezek problémát jelentenek, de 10 és 20 közt NEM!
Össze-vissza írsz, szexelni akarsz, de mégse. Lányt akarsz, de mégse. A méreteddel problémázol, közben már úgy lehúztad magad, hogy fel sem áll.
Leírta sok nő, hogy tökéletes, te azokat figyelmen kívül hagyod, és helyeselsz arra a 2-3 idiótára, akik azt írták, hogy nem elég. Ezek ráadásul PASIK! Mit érdekel, hogy mit mondanak? De rájuk persze ugrasz, helyeselsz, hogy igazold magadat a depressziódban.
És végül, de nem utolsósorban folyamatosan siránkozol. Ez egy nőnek sem tetszik. Senki nem fog kegyelemből lefeküdni veled.
Egyáltalán nem látják rajtam a lányok, hogy milyen vagyok. Maximum annyit, hogy csendes és visszahúzódó,viszont ezt pedig a viselkedésemből.
Na ez az. Nem kell itt szépíteni ami amúgy is világos. Kevés a méretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!