Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezem, hogy szerintetek hány éves korban ideális a legelső szexuális együttlét?
Amikor késznek érzed magad rá, felelősségteljes vagy és mindennel tisztában vagy. Engem prűd szülők neveltek, foglamam sem volt semmiről, csak innen-onnan elkapott informáicókat tudtam a szexről. Viszont népszerű voltam a fiúk körében, többször is lett volna lehetőségem elveszteni, de mégis visszakoztam, féltem.
Aztán 19 évesen találkoztam egy idősebb, tapasztalt férfival és addigra már tudtam mindent, a vágyam sokkal erősebb volt, mint a félelmem és megtörtént a dolog. Nagyon szép emlék lett.
De ha félsz, feszengsz stb akkor sokkal kellemetlenebb lesz. Ha megértél rá agyban, akkor érdemes elveszíteni. Nem kell a nagy ő- re és egyéb baromságokra várni, csak követni a vágyaidat. Persze ehhez az kell, hogy fejben is rendben legyen minden, mert aztán jönnek gyakorira a kérdések hogy mit hogy kell, meg úristen terhes vagyok-e stb. Kortól független a dolog.
Mindenkinek máskor.
Amikor elég érettnek érzi magát hozzá.
Én 16 voltam, de ismerek olyat, aki 22 évesen érezte magát rá késznek.
19/L
Amikor felfogja a dolog súlyát és az esetleges következményeit is képes vállalni.
Én 15 voltam mikor elvesztettem, de tisztában voltam a fogamzásgátló módszerekkel, akkor már 4 hónapja együtt voltunk, kiismertük valamennyire a másikat, átbeszéltük h mi fér bele és mi nem stb... Szóval mi nem ész nélkül vágtunk bele.
Ellenben a sok oszt.nőmmel, akik között van olyan is, aki már 16 évesen szült.
De ismerek olyat is aki 23 és nost jutott el oda, hogy szeretkezzen a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!