Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagon aluli a péniszem mérete, mihez kezdjek, maradjak örökre távol a lányoktól?
Figyelt kérdés
Igazi kőkemény merevedésem régóta nincsen. Nagyon zavar, hogy ennyire kicsi a péniszem mérete. KB 13-14 cm lehet de pontosan nem tudom megmondani mert nem áll fel rendesen. Felizgulni sem tudok igazán semmire sem annyira elkeserít. Szégyellem nem csak a méretét de azt is, hogy egy kicsit lefelé görbül.2019. szept. 25. 22:38
51/91 A kérdező kommentje:
Ma próbáltam felállítani de nem megy. Már annyira sem mint korábban. Ha rá nézek a maradék kedvem is elmegy.
Az aranyos jelző pozitívat jelentene?
2019. szept. 26. 22:37
53/91 anonim válasza:
Az "aranyos" pozitív jelző, igen. Vagy te azt negatívumként szoktad használni? :) Ha például valaki azt mondja a kutyádra, hogy aranyos, akkor megdícsérte, nem pedig megsértette. Emberre is igaz. Az, hogy előre engeded és azt mondja, hogy aranyos az azért van, mert értékeli, hogy kedves, udvarias voltál vele.
54/91 A kérdező kommentje:
Számomra a nők nyelvén ez negatívaz jelent.
2019. szept. 26. 23:13
55/91 anonim válasza:
Pedig ez tényleg pozitívum. Amikor a párjának mondja, hogy például "aranyos vagy, hogy elmosogattál" gondolom egyértelmű, hogy ez jó. Nem tudom mi alapján tudja valaki azt gondolni, hogy az "aranyos" negatívum.
56/91 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos ez ugrott be először. Igazán nem tudok a nőkkel kapcsolatban pozitív lenni.
2019. szept. 26. 23:23
57/91 anonim válasza:
Na ez mondjuk tényleg nagyon rossz :/ Ezen mindenképp változtatni kéne valahogy, csak az lehet, hogy nehéz.
58/91 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogy mégis hogyan.
2019. szept. 27. 03:56
59/91 anonim válasza:
Hogy lenne már ideális a 13-14 cm?
A tökéletes méret kb 19 körül lehet
Van akinek ez 16 annyira szűk meg van akinek 22 mert annyira tág
De ne hitessétek már el hogy a tökátlag az amivel minden nőnek orgazmusa lesz
60/91 anonim válasza:
Nincs a Földön olyan nő, akinek a 19 ideális méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!