Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő szép lány?
2019. szept. 24. 19:35
2/32 anonim válasza:
Szerintem átlagos, de inkább alulról súrolja
3/32 anonim válasza:
Ugye vágod hogy az összes kép szét van filterezve és retusálva!?
Ő egy tök átlagos lány a valóságban.
4/32 anonim válasza:
Tömeg lány, mint mindenki. Tudom hogy nem csúnya, de kb már csak ez jön velem szembe, így meg sem mozgat.
5/32 anonim válasza:
Szép is lehet..l ha lebontja a vakolatot.
8/32 StevenUp válasza:
Tömegcsaj...
Semmi sem fog meg benne mert semmi egyedi nincs rajta
9/32 anonim válasza:
A lány szép lenne, de a képek nagyon unalmasak, semmi fantázia bennük.
10/32 anonim válasza:
Szép lány, és szerintem ez látszik is (akik ilyenkor eljátszák, hogy vakarják a fejüket, azt nem tudom komolyan venni, minden ilyen ismerősöm össze tette volna a kezét azokért akik miatt játszotta az eszét, és persze aztán rendre egy se nem szép, se nem igényes, se nem "karcsú" egyednél kötöttek ki - hogy finoman fogalmazzak). Más kérdés, hogy mennyit ér az hogy szép, az instagramos fotózkodós kirakat cukiság királylánykára nem tudok nőként tekinteni. Az pedig nem árt, mert egy nő felé tudok érezni bármit is, lájk függő nárcisztikus lányok felé nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!