Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak online ismerek egy szép lányt és nem ismerem közvetlenül, hogy kezdeményezzek?
Csá csumi csokoládés csőtészta. Mi a hányásos hasmenés van veled mostanában?
Ezt leírod, egyből lepippant
Írj rá! Bármit! Csak nem vagy néma? Köszönj, és mutatkozz be neki!
Igen. 100 lány vagy visszautasít, vagy végeredménynek sosem jön ki barátságnál több. De ott lessz a 101-edik is! Külömben, meg ha sok lány barát zónába tesz, gondolkodj el rajta, nem tee vagy-e barátias velük. Mert akkor szoknod kéne a játékosságot, a flörtöt.
Azt írod hogy online ismered. Ez nálam már bőven túl van a köszönj rá/mutatkozz be szinten, gondolom az online ismeret nem csak a távoli csodálást jelenti, hanem valamilyen platformon már beszéltetek egymással.
Ha így van, egy lehetőség, hogy egyszerűen írd meg neki, hogy az eddigiek alapján szimpatikusnak találod, szívesen megismernéd személyesen is.
Vagy ami kevésbé direkt, ha van valami közös pont, ahhoz kapcsolódóan keresel egy programot, amire szívesen elmennél, és úgy alakítod a beszélgetést, hogy elhívod rá őt is.
Na jól van, nem néztem hogy 5 évvel ezelőtti a kérdés... Pedig erre figyelni szoktam, sorry.
Ez esetben ha már így alakult hogy írtam, mesélj végül találkoztatok-e, hogyan hívtad el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!