Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/29 anonim válasza:
csinos,átlagos,kissé műanyag. sokat ront a pózna barátja :D
4/29 anonim válasza:
Nekem bejön. Mondjuk van szebb is, főleg szemöldök tekintetében, de ellennék vele
5/29 anonim válasza:
az a tipikuis egy körre jó lenne
6/29 anonim válasza:
A szemöldöke érdekes, a stílusa nem jön be, de csúnyának semmiképp sem mondanám.
7/29 anonim válasza:
Átlagos? Hát te nagyon jó nők közé járhatsz, hogy így gondolod.
Igen, szép lány. Én nem szeretem a tetoválásokat és hozzám alacsony lenne, de ezek szubjektív dolgok. Objektíven szép.
8/29 anonim válasza:
Rettentő torz. Alacsony, rövid, pufók, szinte babásan hurkás végtagokkal, túl sok a smink, mű a haja (szín) és a szemöldöke.
Hullámos hajjal még viszonylag szép, de jó lenne, ha passzolna a szemöldökével a színe. A fenekér meg annyira nem kell hangsúlyozni, mert minél nagyobbnak tűnik, annál rövidebbeknek látszanak a lábai, amik viszont nem túl formásak.
10/29 anonim válasza:
Átlagos. Az utcán 1000x szebbeket lát az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!