Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Te mit tennél egy lánnyal 6...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél egy lánnyal 6 órán keresztül? Bármit megtehetsz nincs következménye!

Figyelt kérdés

Itt az állítólagos kísérletről szóló cikk

[link]

Most ne azt boncolgassuk, hogy kamu-e a cikk vagy nem .

Arra vagyok kíváncsi hogy mi rejtőzik bennetek mi az amit el nyom bennetek a társadalmi elvárás. Meddig mertek elmenni büntetlenűl...

Nem fogok senkit se lepontozni ,Nincs rossz válasz. Itt csak az Elme szabhat határt .

2019. szept. 23. 13:24
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Annyira csendben vagytok . Más kérdésnél mocskosabbnál mocskosabb dolgot írtok le hogy miket csinálnátok ,most miért nem megy .. A legtöbben nagyon szolidra vetetek a figurát

Ja hogy mivel ez egy kísérlet volt anno akkor az úgy már nem buli .. Ha nem hoztam volna cikket tuti beindult volna itt a fantázia. Hmm érdekes

2019. szept. 27. 16:17
 22/28 anonim ***** válasza:
67%
Koszi pasik akik ide valaszoltak! Azert felizgattak a valaszok. Sub N vagyok
2019. szept. 27. 16:25
 23/28 anonim ***** válasza:
84%

"A művésznő ezzel a megmozdulással arra akarta felhívni a figyelmet, hogy olykor a mentálisan egészségesnek tűnő és barátságos emberek is tudnak szörnyű dolgokat tenni, főleg akkor, ha tisztában annak vele, nem lesz következménye."

Ebben semmi új nincs (lehet hogy 1974-ben új volt), mindenki tudja hogy sokakat csak a törvény tart vissza sok mindentől. Ezért zárkózna be mindenki és/vagy venné magához a legközelebbi fegyverként használható tárgyat ha összeomlana a társadalom. Ettől függetlenül nagy hülyeség ilyet csinálni, és lehet hogy tényleg kamu. Elvégre mi van ha valaki lelövi őt a töltött fegyverrel? Nem fogják szabadon hagyni csak mert a csaj azt mondta "bármit megtehetsz velem". A törvény szabja meg a következményeket nem ő.

2019. szept. 27. 16:27
 24/28 A kérdező kommentje:

23as értelek de nem ez volt a kérdés

Nyilván gyilkolni senki nem akart vagy nem merték

2019. szept. 27. 16:32
 25/28 anonim ***** válasza:
Átölelném, kb ennyi.
2019. szept. 27. 17:53
 26/28 anonim ***** válasza:
50%

Ha mint ebben az esetben, a nő önként belegyezik abba, hogy bármit meg lehet vele tenni, és ugyanígy több ember társaságában történik a dolog, akkor valószínűleg megölelném, és ha előtte megittam egy sört, akkor letesztelném, hogy felpofoz e, ha mondjuk megtaperolom egy kicsit a fenekét.

Ha viszont egyedül vagyok vele egy szobában, és ő önként, írásosan beleegyezik abba, hogy bármit lehet vele csinálni x órán keresztül, akkor értelemszerűen le vetkőztetném és megdugnám. Aki nem ezt tenné, az szerintem álszent, vagy nő.

2019. szept. 28. 20:46
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha azt ide leirnám tiltanának engem xD 18 F
2021. ápr. 18. 18:03
 28/28 anonim ***** válasza:

Egy perccel az idő lejárta előtt odamentem volna és egy cetlire felirom a telszámom és meghivom egy esti vacsorára :-)

Én ezt tettem volna.

2021. ápr. 19. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!