Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél egy lánnyal 6 órán keresztül? Bármit megtehetsz nincs következménye!
Itt az állítólagos kísérletről szóló cikk
Most ne azt boncolgassuk, hogy kamu-e a cikk vagy nem .
Arra vagyok kíváncsi hogy mi rejtőzik bennetek mi az amit el nyom bennetek a társadalmi elvárás. Meddig mertek elmenni büntetlenűl...
Nem fogok senkit se lepontozni ,Nincs rossz válasz. Itt csak az Elme szabhat határt .
Ha nem ilyen nyilvános a projekt, hanem egyszemélyes, akkor nyilván a szexé a főszerep... :) Persze ne ennyire tárgyiasan viselkedjen. Működjön közre a vágyaimban. :) :)
Hasonló nyilvános tömegrendezvényen nem feltétlenül csinálnék vele semmit... Kíváncsi lennék a fejleményekre, de ennyi.
Köszönöm Szépen az eddigi válaszokat
Vajon akik eléggé szabadra tárták az elméjüket a való életben is ezt tennék a párjukkal, partnerükkel ha soha nem lenne következménye?
Kíváncsi vagyok.
Én nem vagdostam volna a testét meg a haját, meg töltött pisztoly az már skizofrén dolog.
Nekem vannak perverzióim de számomra beteg dolog.
Egy kis előjáték után megdugtam volna azzal a lámpával. Megvibrátoroztam volna punciját. Meg egy kis pókemberezés is felizgatott volna :D(mikor az ember 2 ujjával izgatja a g pontot a vaginán belül, pont azzal a 2 ujjal amit pókember be szokott hajlítani, mikor lövi a fonalat)
Persze vannak perverziók amit az emberek elnyomnak magukban.
Szerencsére nekem csak kissebnek számítanak.
De az ember nem tud attól megszabadulni, a perverziójától sehogy, még akkor se ha tudja, hogy az a másik nemnek nem jó.
Azt mondják a tantraszex valamennyire segít rajta, de nem vagyok benne biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!