Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Te mit tennél egy lánnyal 6...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél egy lánnyal 6 órán keresztül? Bármit megtehetsz nincs következménye!

Figyelt kérdés

Itt az állítólagos kísérletről szóló cikk

[link]

Most ne azt boncolgassuk, hogy kamu-e a cikk vagy nem .

Arra vagyok kíváncsi hogy mi rejtőzik bennetek mi az amit el nyom bennetek a társadalmi elvárás. Meddig mertek elmenni büntetlenűl...

Nem fogok senkit se lepontozni ,Nincs rossz válasz. Itt csak az Elme szabhat határt .

2019. szept. 23. 13:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%

Ha nem ilyen nyilvános a projekt, hanem egyszemélyes, akkor nyilván a szexé a főszerep... :) Persze ne ennyire tárgyiasan viselkedjen. Működjön közre a vágyaimban. :) :)

Hasonló nyilvános tömegrendezvényen nem feltétlenül csinálnék vele semmit... Kíváncsi lennék a fejleményekre, de ennyi.

2019. szept. 23. 14:16
 12/28 anonim ***** válasza:
32%
Szeretkeznék vele. Nem tárgyként kezelném, hanem barátnőként.
2019. szept. 23. 14:29
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Kimosatnék vele, meg kitakaríttatnám vele a pecót.
2019. szept. 23. 14:31
 14/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen az eddigi válaszokat

Vajon akik eléggé szabadra tárták az elméjüket a való életben is ezt tennék a párjukkal, partnerükkel ha soha nem lenne következménye?

Kíváncsi vagyok.

2019. szept. 23. 14:36
 15/28 Sertés ***** válasza:
Matek példákkal indítanék, aztán jönne a pártok választási programjának a felolvastatása... :-D
2019. szept. 23. 14:44
 16/28 Krisselplays válasza:
100%
Beszélgetnék vele.
2019. szept. 23. 16:56
 17/28 anonim ***** válasza:
76%

Én nem vagdostam volna a testét meg a haját, meg töltött pisztoly az már skizofrén dolog.

Nekem vannak perverzióim de számomra beteg dolog.

Egy kis előjáték után megdugtam volna azzal a lámpával. Megvibrátoroztam volna punciját. Meg egy kis pókemberezés is felizgatott volna :D(mikor az ember 2 ujjával izgatja a g pontot a vaginán belül, pont azzal a 2 ujjal amit pókember be szokott hajlítani, mikor lövi a fonalat)

Persze vannak perverziók amit az emberek elnyomnak magukban.

Szerencsére nekem csak kissebnek számítanak.

De az ember nem tud attól megszabadulni, a perverziójától sehogy, még akkor se ha tudja, hogy az a másik nemnek nem jó.

Azt mondják a tantraszex valamennyire segít rajta, de nem vagyok benne biztos.

2019. szept. 23. 17:48
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak a lábfejével foglalkoznék.
2019. szept. 23. 20:54
 19/28 anonim ***** válasza:
62%
Én mondjuk elkezdtem volna simogatni a hátát, nyakát, blekarmolni óvatosan a fejébe-hajába hátul. Magyarul abszolút 0-áról elkezdtem volna izgatni. Egész le a bokájáig karmoltam volna (karmolás atomfinoman értendő, nem erősen) és vissza felfelé. Ezt az egészet addig csináltam volna, mig meg nem mozdul először a csipője, mert biztos hogy bemozdult volna. És akkor szépne tovább izgtaom. Minden nőt fel lehet igy izgatni, hogy kivánóssá váljon, csak idő kérdése. És ezzel már ki is zökkentettem volna az akaratából, hogy ott áll és mindent eltűr.
2019. szept. 24. 06:07
 20/28 anonim ***** válasza:
51%
ha csak kettesben lennénk én is megszadiznám :D
2019. szept. 24. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!