Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egészen biztos, hogy sosem derül ki és nem lesz következménye, a férfiak nagyrésze elkövetne nemi erőszakot?
Vajon mennyire az esetleges börtön, vagy más következmény tartja vissza a férfiakat?
Kíváncsi lennék az őszinte válaszokra.
Köszi szépen! :-)
Részemről igazit soha! Viszont mint szexuális játék, úgy nagyon izgat!
45+Ffi
Ha látom hogy a nő nem élvezi amit csinálok vagy megjátsza hogy élvezi akkor lelankad a farkam, így fizikailag képtelen lennék rá.
Egyébként irtózom attól hogy bárkinek is fájdalmat okozzak.
Mint szexuálisjáték engem is izgat, de valós erőszakot nem követnék el és nem csupán a büntetéstől való félelemből.
Egy egyenlő partneri kapcsolatban beleegyezéssel és mindkétfél örömére. Úgy igen.🙂
Hál istennek, ahogy sok férfiben ott van ez a vágy vagy ösztön, úgy elég sok nőben ott ennek az ellentéte és élvezik.
nem, nem azért nem követek el bármiféle bűncselekményt, mert félek, hogy börtönbe megyek. Azért nem csinálom, mert bXszott rossz dolog ilyet csinálni, amikor valaki másnak szándékosan rosszat okozol csak a saját szórakoztatásod végett.
őszinte válaszom, hogy ha hirtelen anarchia lenne, akkor az emberek 99%-a törekedne egy erkölcsi törvényrend kialakítására és az az 1%, aki olyanokon agyal, hogy "dejó lenne erőszakolni, de börtönbe kerülök", azokat szépen ez a 99% kiűzné jó messzire.
Nem, mert nem szeretem az erőszakot.
És én is úgy gondolom, hogy ha hirtelen nem lennének törvények, az emberek bő többsége akkor is összefogna, hogy legyenek.
Csak én 90%-ra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!