Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Tapasztaltatok hogy tenyleg nem a meret a lenyeg?
Figyelt kérdés
A sztori a kovetkezo : van egy srac aki mar ősidok ota nagyon tetszett es vegtere is ugy adta a sors hogy lefekudtunk egymassal. A srac maga volt nekem a ferfi isten mindeddig es nagyon kiabrandultam elso ranezesre amikor eszleltem mekkora a csomagja.. Szerintem alig volt 10 centi.. viszont meglepetesemre nagyon jo a szex vele... ujragondoltam es sose gondoltam volna de raebredtem nem a meret a lenyeg. Volt mar veletek ilyen? Hogy annyira jokepu volt valaki vagy olyan jo volt az agyban h nem szamitottak az adottsagok?2019. szept. 23. 01:23
31/37 anonim válasza:
Itt a gyakorin? Hagyjad már... előtte toltak beléd 22 centit... amit a legtöbb nő élvez. Most meg 10 centivel élvezted mi?:D jaaaaj:D
kisfarkú pasi ír ki ilyen kérdést.
32/37 A kérdező kommentje:
Nem 22 centi volt az előző barátomnak, de nagy volt neki igen. És ez a kérdés lényege ősbunkó, hogy meglepődtem hogy milyen jó vele. Nem tudom ebben mi olyan hihetetlen a számodra :) Nem régóta vagyok az oldalon ,nem gondoltam volna hogy itt ezen élvezkednek az emberek. Lehet hogy neked nagyobb a farkad mint szerencsétlen srácnak de hogy szar vagy az ágyban az fix különben nem itt fröcsögnél
2019. szept. 23. 11:46
33/37 A kérdező kommentje:
Talán mert egy értelmes mondatot nem tudsz leírni, de látatlanban még a nememet is megcáfolod
2019. szept. 23. 13:26
34/37 anonim válasza:
A barátomnak 13 cm volt és nem is volt vastag, annyira nem éreztem, Hogy bennem van csak ha nem voltam annyira nedves, de ahogyan rendesen tövig benyomta úgy a hasa vagy nem tudom mi odaért a csiklómhoz és el tudtam élvezni és nagyon jó is volt.
Aztán volt egy szexpartnerem neki nagy és vastag volt, szerettem ahogy kellemesen feszít és nagyon izgató volt a látvány, de vele így nem tudtam elélvezni, tövig be se tudta tenni.
35/37 anonim válasza:
Hazugsághoz felesleges értelmes dolgot írni ahol kisfarkú pasi bizonygatja hogy jó a 10 cm. Nőnek kiadva magát!
36/37 anonim válasza:
22cm után már az a minimum? Akkor szülés után már csak a ló jó? :D
37/37 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2019. szept. 23. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!