Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csiklandozas? Felreertek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csiklandozas? Felreertek valamit vagy tenyleg erre gerjedhet?

Figyelt kérdés
Elore is bocsanat a a kerdesert (tudatlansagomert). Nem baratom a srac , csak szex van koztunk. Egyik alkalommal amikor oralis szexre kerult a sor az autoban(en csinaltam neki) azon kaptam magam h felrakta a csupasz labat az ulesre. Nem mondott semmit mit szeretne mit csinaljak , en pedig meg nem talalkoztam hasonlo esettel nem tudtam mit csinaljak :D de egyertelmu volt szamomra hogy be akarja vonni a jatekba.. itthon utananeztem (valmiert kellemetlennek ereztem megkerdezni hogy mit akart ezzel) es olvastam hogy valakik talp csiklandozasra gerjednek.. lehet ezt szerette volna ? Vagy total vakon vagyok?
2019. szept. 10. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Most erre mit mondjak? Szarjál rá. Majd ha azt akarja hogy csikizd meg, majd akkor szolni fog. Ne legyen már olyan bamba, meg neked se kell gondolatolvasonak lenned. :D:D

Ne agyald tul a dolgot. Csak lehet feltette, mert ugy kenyelmesebb volt neki. Ne gondold túl :D

28F

2019. szept. 10. 18:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Meg a zoknit is levette ? 🤔
2019. szept. 10. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha akarja akkor szól, addig meg az ő baja ha nem kap meg valamit
2019. szept. 10. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #1-es is írta, nőként ne te találd már ki hogyan "kényeztesd" az adott pasit. Ha ahhoz volt elég esze, hogy autóban sz..asson akkor legyen már elég vér a pucájában ahhoz is hogy a kis száján kinyögje mit csinálj.
2019. szept. 10. 18:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Oke igen igazatok van ... inkabb akkor a tudatlansagombol kifolyolag a kerdes h mire szamitsak?? Mit akarhatott ?

(Ne ertsetek felre, masodik pasi az eletemben ilyen teren es ilyen iranyban meg nem igazan “kalandoztam”)

2019. szept. 10. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi se tudjuk. Egy zoknin nem kell agyalni. Van akit irtozatosan zavar akarmilyen eorikus aktus alatt. Van akin mindig rajta van mert fazin. Van akinek total mindegy. Helyes hogy igy igyekezel :) de majd hidd el a helyzetben amit tudnod kell, majd tudni fogod. Ami meg ilyen okorseg, azt meg mondja meg a pasi.
2019. szept. 10. 19:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom !
2019. szept. 10. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a totál vak lesz a helyes válasz mert semmit nem akart vele. Ne bonyolítsd túl és kérdezz!

Velem nem akarsz csak szexelni? :D

32F

2019. szept. 11. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!