Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapasztaltatok már ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltatok már ilyen kellemetlen dolgot?

Figyelt kérdés
Nagyon ciki dolgot kérdeznék kérdezni tőletek. Párommal már egy ideje együtt vagyunk,de egyre jobban zavar valami. Konkrétan az, hogy rossz szaga van a nemi szervének. Ő a férfi. Pedig tiszta,mindennap fürdik,mégis. Ő kérné tőlem az orális szexet,de én undorodom tőle. Persze amúgy sem szeretem,de megtenném ha nem lenne emiatt kellemetlen. Lassan már az is zavar ha hagyományosan vagyunk együtt, állandóan az jár az eszemben hogy büdös szagú leszek tőle. Nem tudom ezt neki mondani,nagyon megsértődne mert amúgy tiszta férfi. Meg hát nem is tehet róla gondolom. Tapasztaltatok már ilyet? Valami tanács?
2019. aug. 13. 18:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Nincs meg a kémia. Nem vonzódsz a természetes illatához. :/
2019. aug. 13. 18:53
 2/18 anonim válasza:
89%
Pontosan. Én is ezt akartam írni, mint az egyes.
2019. aug. 13. 18:56
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Könnyen lehet, hogy egy enyhe fertőzést szedett össze. Próbáljátok őszintén megbeszélni, ha nehéz is. Ha Betadine-nal vagy Octenisept nevű fertőtlenítővel bekeni fürdés után, és következő fürdésig rajtahagyja, 2-3 nap alatt teljesen el fog múlni a rossz szag. Tapasztalatból írom, 33F.
2019. aug. 13. 18:58
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es.Még azt szeretném kérdezni ha tényleg fertőzés akkor a Canesten kenőcs nem jó?
2019. aug. 13. 19:01
 5/18 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy valami nem ok,mert előző kapcsolatomban nem volt ilyen probléma.
2019. aug. 13. 19:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Ha elmúlik a szag, de a kezelés ellenére hamar újra kialakul, akkor valószínűleg a prosztatába húzódott fel a fertőzés. Utóbbit urológus tudja kezelni hosszú antibiotikumos kúrával.
2019. aug. 13. 19:03
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Canesten gombára jó, a Betadine gombára és baktériumra is.
2019. aug. 13. 19:04
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es.Nem örülök,akkor biztos én is el fogom kapni tőle.
2019. aug. 13. 19:05
 9/18 A kérdező kommentje:
De Betadinnal higitatlanul kenje?
2019. aug. 13. 19:06
 10/18 anonim ***** válasza:
80%

Otthoni orvosdi játszása helyett ennyi erővel elmehetne orvoshoz is.

De ha meg mindig ilyen szaga volt,akkor ez van.

2019. aug. 13. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!