Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapasztaltatok már ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltatok már ilyen kellemetlen dolgot?

Figyelt kérdés
Nagyon ciki dolgot kérdeznék kérdezni tőletek. Párommal már egy ideje együtt vagyunk,de egyre jobban zavar valami. Konkrétan az, hogy rossz szaga van a nemi szervének. Ő a férfi. Pedig tiszta,mindennap fürdik,mégis. Ő kérné tőlem az orális szexet,de én undorodom tőle. Persze amúgy sem szeretem,de megtenném ha nem lenne emiatt kellemetlen. Lassan már az is zavar ha hagyományosan vagyunk együtt, állandóan az jár az eszemben hogy büdös szagú leszek tőle. Nem tudom ezt neki mondani,nagyon megsértődne mert amúgy tiszta férfi. Meg hát nem is tehet róla gondolom. Tapasztaltatok már ilyet? Valami tanács?
2019. aug. 13. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos. A hüvely kémhatása más, teljesen másfajta életteret biztosít a mikrobáknak. Ami a péniszen megél, a hüvelyben általában elpusztul, és fordítva.
2019. aug. 13. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Vagy màr el is kaptad.
2019. aug. 13. 19:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hígítatlanul bátran be lehet vele kenni, bőrgyógyászok rutinszerűen alkalmazzák ilyen esetben.
2019. aug. 13. 19:08
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sokat segített.
2019. aug. 13. 19:10
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

Urológus, elküldi tenyészetre a vizeletet, és/ vagy ondót, oszt h fertőzés van, kap antibiotikumot, oszt jó lesz.

Nyugodtan elmondhatja h nincs panasz, csak kellemetlen szagú a töke.

2019. aug. 13. 20:18
 16/18 anonim ***** válasza:
18%
Nem még nem. De használjon, akkor más tusfürdőt meg változtasson az étrendjén.
2019. aug. 13. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jobb ha beszélsz vele, mert könnyen lehet h vmi fertőzés áll a dolog háta mögött, de ne otthon kezdjetek mindent rálocsolni a f*rkára, hanem menjen el orvoshoz.
2019. aug. 13. 21:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

más testszagát kellemesnek találod?

Nekem is van néhány fiú ismerősöm akiknek elég erős a testszaguk, számomra már kellemetlen, nem is szeretek túl közel kerülni hozzájuk.

Talán erre szokták mondani, hogy "nem működik a kémia"

persze lehet fertőzés is, de ugyanúgy befolyásolhat egy csomó minden is, mondjuk, hogy mit iszik, mennyire egészségesen él, miket eszik.

2019. aug. 14. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!