Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kellemetlen volt ez a helyzet? Mi lehet ezek után a véleménye a baratomnak?
A barátommal kb. egy hónapja vagyunk együtt most volt nálunk másodjára. A meccse után találkoztunk 9-kor, de mivel rengeteg volt a szúnyog megkérdeztem anyát, hogy bejöhetne -e. Megengedte bejöttünk. Aztán vacsiztunk mikor anya lejött hozzánk csevegni. Egy vékony feneket sem takaró ujjatlan, pántos hálóingben, meg egy rövid shortban. A hálóinggel csak az volt a baj, hogy teljesen átlátszó volt és hát lényegében látszott teljesen a bimbója meg az egész mell formája.
És én ezzel igazából akkor nem foglalkoztam. Csak másnap megkérdezte, hogy nem volt -e baj. Erre én csak azt tudtam mondani, hogy hát nem tudom engem nem zavart, mert sokszor láttalak már így,de mondjuk vicces, hogy a saját barátom hamarabb látta így az anyukám, mint engem:D.
Én nem szoktam apa előtt olyan ruhában lenni, hogy látszik a mellem, soha nem látta ruhán keresztül a mellbimbóm. A nővérem barátja előtt sem vagyok úgy sohasem.
Alapból elég szégyellős vagyok. Nekem elég kicsi cicim van. Míg anyának hát C -s formás feszes mellei vannak, és irtó jó alakja így 45 éves létére is :D
Barátom előtt én mindig nagyon visszafogott voltam és mindig zárt felsőben vagyok előtte. A mellemhez még sosem ért hozzá. Neki még nem volt barátnője, hiába 21 éves már.
Nem tudom ti nektek mi a véleményetek erről az egészről?
Ciki, nem ciki? Foglalkozzak vele vagy ne? Ti hogy szoktatok lenni otthon? Vagy voltatok mikor még szüleiteknél laktatok?
Én tartom magam ehhez és biztos,hogy ha egyszer a gyerekem haza hozza a szerelmét felveszek egy melltartót es nem a legszexibb hálóingemben megyek oda hozzájuk:/.
Bar tény hogy az en hibam is volt, mert este már abban van es azt csinál az anyukám amit csak akar. De direkt megkérdeztem, hogy jöhet -e.
Szerintem ezen ne stresszelj, ne foglalkozz vele. Bár az érdekes számomra, hogy anyukád így volt "felöltözve", ahogyan neked is, de egyébként így szokott járkálni?
Egyébként sajnos a kényelmes pizsaáim kissé nagyok rám, így néha előlibben belőlük a mellem, de ha bárki van nálunk, akkor nem vagyok ebben, hanem felveszek valamit, ami takar. Engem frusztrál, én is szégyenlős vagyok viszonylag. :-)
Kit érdekel? Hadd legyen már munka fürdés után a SAJÁT OTTHONÁBAN abban, amiben akar!
Én is melltartó nélkül flangálok este vagy nyáron fürdőruhában napközben és full nem érdekel, hogyha a gyerekem barátja meglát így.
A hét 5 napján, 8-10 órában szoknya- blúz, melltartó, harisnya, ha hazamegyek, akkor hadd viseljek már azt, amit akarok.
Nem fogok még este is melltartóban parádézni, mert ott a lányom barátnője vagy épp a vőlegénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!