Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Tapasztaltatok hogy tenyleg nem a meret a lenyeg?
Miert kamuzna ?
Kit erdekelne mekkora a farka nev nelkul? Jezusom... van abban igazsag amit mond , en is voltam mar hasonlo meretuvel.. ezert is lepett meg ez a srac.
Ez nagyon szanalmas amit itt lemuveltek, attol meg mert valakinek nqgyobb mint a tietek az kamuzik? Azert latom egy normalis kerdest nem tudok feltenni ugy h ne jojjenek ide a komplexusosos pasik szetoltani az embereket akarki akarmit ir . Mar egybol en is kisfarku pasi lettem mert erdekelne mas hogy reagalna le a helyzetet...
Oldjatok meg privatban ha annyira meregetni akarjatok
Az a baj hogy ezen az oldalon már volt aki azt mondta hogy 26 cm és a nők elutasîtják. Küldött képet, 14 cm volt neki de vastag! Ennyit a 26 meg a 23 centikről a gyakorin.
Akinek itt nagy van az a Béla a király nevű 40-es ürge, neki tényleg 24 cm, volt 50 nővel életében és megmondta hogy a 24-ből 20 és 15 cm bement a legtöbb nőnek.
Sokszor elmondtam már, a nők hazudnak arról hogy nem jó a nagy:D
En nem értem mit kell ezen annyit agyalni. Nekem se egy hatalmas. Tudja a f_szom hogy mekkora lehet, nem mértem, de kb csak 14-15 centi. Volt hogy már majdnem sírtak a gyonyortol, de olyan is volt, hogy éreztem, nem vagyok elég. Néhány pozban tényleg lehet érezni, hogy jobb lenne, ha nagyobb lenne...de, most mit csináljak? Ez van és kész :D
Ha rinyálok, ha nem, nagyobb nem lesz :D Dugok vele, mert ez van. Majd keresek olyan not, akit ki tudok vele elégíteni, es úgy fogja szeretni, ahogy van. A nok se egyformák puncilag :D
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!