Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Tapasztaltatok hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Tapasztaltatok hogy tenyleg nem a meret a lenyeg?

Figyelt kérdés
A sztori a kovetkezo : van egy srac aki mar ősidok ota nagyon tetszett es vegtere is ugy adta a sors hogy lefekudtunk egymassal. A srac maga volt nekem a ferfi isten mindeddig es nagyon kiabrandultam elso ranezesre amikor eszleltem mekkora a csomagja.. Szerintem alig volt 10 centi.. viszont meglepetesemre nagyon jo a szex vele... ujragondoltam es sose gondoltam volna de raebredtem nem a meret a lenyeg. Volt mar veletek ilyen? Hogy annyira jokepu volt valaki vagy olyan jo volt az agyban h nem szamitottak az adottsagok?
2019. szept. 23. 01:23
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%
Rajzoljam vagy szerkesszem oda netán melyik lenne a jobb? 😂🤣
2019. szept. 23. 08:41
 22/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem, tudod az a gáz hogy elviekben felnőtt emberek így reagálnak amikor írsz egy normális kommentet,minden bántás és sertés nélkül. Más nem megy csak az hogy szét kell trollkodni mindent.
2019. szept. 23. 08:59
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem te mert alapból trollkodás volt a célod. Miért hazudik egyből valaki, mert neked a fejedből ez pattan ki elsőnek. Hát sajnálom hogy ilyen rossz a gondoltameneted.
2019. szept. 23. 09:10
 24/37 A kérdező kommentje:

Miert kamuzna ?

Kit erdekelne mekkora a farka nev nelkul? Jezusom... van abban igazsag amit mond , en is voltam mar hasonlo meretuvel.. ezert is lepett meg ez a srac.

Ez nagyon szanalmas amit itt lemuveltek, attol meg mert valakinek nqgyobb mint a tietek az kamuzik? Azert latom egy normalis kerdest nem tudok feltenni ugy h ne jojjenek ide a komplexusosos pasik szetoltani az embereket akarki akarmit ir . Mar egybol en is kisfarku pasi lettem mert erdekelne mas hogy reagalna le a helyzetet...

Oldjatok meg privatban ha annyira meregetni akarjatok

2019. szept. 23. 09:38
 25/37 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj hogy ezen az oldalon már volt aki azt mondta hogy 26 cm és a nők elutasîtják. Küldött képet, 14 cm volt neki de vastag! Ennyit a 26 meg a 23 centikről a gyakorin.

Akinek itt nagy van az a Béla a király nevű 40-es ürge, neki tényleg 24 cm, volt 50 nővel életében és megmondta hogy a 24-ből 20 és 15 cm bement a legtöbb nőnek.

Sokszor elmondtam már, a nők hazudnak arról hogy nem jó a nagy:D

2019. szept. 23. 10:01
 26/37 A kérdező kommentje:
En egy szoval nem mondtam hogy nem jo a nagy . A volt baratome is nagyon nagy volt , es en eddig csak vele voltam ahhoz “szoktam” ... es sajnos vagy nem sajnos elsore amikor meglattam a sracet rendesen az kivankozott volna ki belolen hogy hagyjuk inkabb ... nem tudom szemmertekkel megitelni , a nok amugy sem tudjak ezt helyesen betippelni sokszor , de az tuti hogy nem nagyon kellet erolkodni hogy be tudjam kapni tovig , ezert saccolom ugy hogy nem lehet sokkal tobb 10centinel
2019. szept. 23. 10:13
 27/37 anonim ***** válasza:
77%

En nem értem mit kell ezen annyit agyalni. Nekem se egy hatalmas. Tudja a f_szom hogy mekkora lehet, nem mértem, de kb csak 14-15 centi. Volt hogy már majdnem sírtak a gyonyortol, de olyan is volt, hogy éreztem, nem vagyok elég. Néhány pozban tényleg lehet érezni, hogy jobb lenne, ha nagyobb lenne...de, most mit csináljak? Ez van és kész :D

Ha rinyálok, ha nem, nagyobb nem lesz :D Dugok vele, mert ez van. Majd keresek olyan not, akit ki tudok vele elégíteni, es úgy fogja szeretni, ahogy van. A nok se egyformák puncilag :D

28F

2019. szept. 23. 10:49
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te még mindig nem nő vagy:)
2019. szept. 23. 11:00
 29/37 A kérdező kommentje:
ok :)
2019. szept. 23. 11:12
 30/37 A kérdező kommentje:
te biztosan jobban tudod nálam
2019. szept. 23. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!