Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy egy 25 éves lánynak egy 40 éves férfi veszi el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Szerintem kissé beteges ez már. A csaj miért nem korabeli pasit választott, abból is van tapasztalt??
Sokáig udvaroltam neki, le se tojt nem tudom miért.
A pasi fél évet várt rá :S Most is együtt vannak asszem kb 8-9 hónapja. Hogy lehet szerelmes egy ennyivel idősebb fószerba annyira, hogy a szüzességét is neki adja?
2019. szept. 19. 21:09
11/17 anonim válasza:
Miért ne lenne az, az a normális amit te annak gondolsz.
Én is egy 40-es nővel fogom el veszteni.
21F
12/17 anonim válasza:
A sértődött, hisztis kisfiú helyett egy Férfit választott... I. J. Fogadd el, lépj tovább!
13/17 anonim válasza:
40 eves pasi egyaltalan nem oreg, sot jobbak is mint egy atlag 25 eves. Te mirol beszelsz? 15 ev egyaltalan nem sok. O legalabb tudja, mi kell a noknek. A tapasztalataim is azt mutatjak, hogy a 30as 40es pasik merfoldekkel jobbak az agyban mint a sok nagyarcu 20on eves. 26
14/17 anonim válasza:
A kérdésed a beteges. 40 évesen még nem az az idős kategória senki, mint amire te gondolsz. A lány férfit választott egy fiú helyett, fogadd el és fejlődj gondolkodásban is.
15/17 anonim válasza:
Simán normális, bár mostanában a nők többsége nem 25 éves koráig szűz. Aki viszont igen az szerintem tényleg inkább idősebb férfivel veszti el. Amit írtál az alapján neked konkrétan " savanyú a szőlő" effektusod van.
16/17 anonim válasza:
Részvétem tesó.
Vigasztaljon az hogy te valószínűleg nem akarsz még családot alapítani a 40es csávó meg már benne van a korban...vagy csak simán lerabolta a nődet egy numera miatt :D Sorry
17/17 anonim válasza:
Nekem 20 éves létemre a 45+ pasik jonnek be:) semmi rossz nincs ebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!