Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki megbánta hogy elvesztette a szűzességét?
Konrétan arra az esetre gondolok mikor már nagyon vágytatok rá, akartátok hogy elveszítsétek.Nem volt rossz, élveztétek, de mégis inkább még vártatok volna még.
Miért bántátok meg és miért vártatok volna még?
Én férfiként mondom hogy bár többet vártam volna. :(
Én 17 voltam. És igen..megbántam. Azt is hogy kivel. .es meg eretlen is voltam ra..nedves sem lettem..fajt is..
De ugye jajj mikor vesztem már el..egy barátnőm sem volt már szűz.. én is siettetni akartam a dolgot.
Varhattam volna még
Megbántam, de azért jó is volt megkönnyebbülni. Azóta vallásos lettem, és ma már nem zavarna, hogy szűz lennék, ahogy nem zavar az sem, hogy nincs nőm. Szerencsére nem égtem ki, az első és az utolsó szexem között 3 év se telt el (nem számítva egy utólagos ujjazást), tehát javarészt azért szex nélkül éltem, és élek is, megint peregnek az évek szex nélkül.
Ha most kellene tippelnem, akkor legközelebb a nászéjszakámon fogok szexelni, már ha lesz olyan nő, akit rá tudok venni, hogy addig ne szexeljünk.
28F
16.voltam.Megbántam.Szüzességem elvesztését mindig úgy terveztem,hogy jön a nagy szerelem és gyertyafényes vacsora,franciaágy,romantika...A nagy szerelem megvolt,feljött hozzám és még a konyhában letepert a földre.Azt mondta,vigyázni és figyelni fog rám.Erre egy erőteljes mozdulattal tövig nyomta...nagyon fájt.Kiábrándultam.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!