Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak jelei annak, hogy egy lány elvesztette a szüzességét?
Figyelt kérdés
Egy lány viselkedésén, vagy akár a testén így külső szemmel észrevehető, hogy elvesztette a szüzességét?2019. márc. 16. 19:59
1/7 anonim válasza:
Igen amikor szex közben próbáltam gyengéd lenni,mindig mondta:Mikor teszed már be?Onnan tudtam.
2/7 anonim válasza:
Persze, onnantól kezdve ha nem sikhülye vagy sérült, akkor nagyképű és beképzelt lesz. Megtudja hogy a punci= hatalom és ezt az utolsó lehetőségik ki is használja.
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy például egy lány egyik nap elveszíti a szüzességét, akkor tegyünk fel másnap egy másik személy, például a szülei észreveszik azt?
2019. márc. 16. 20:08
4/7 anonim válasza:
Nekem szex után (mindegy hogy első vagy második) de mindig feltűnően jó kedvem van. Egyébként külső jele nem igazán van hacsak nem kérdeznek rá megérzés alapon főleg ha pasival voltál.
5/7 anonim válasza:
Ugyanezt a kérdést tenném fel kicsit másképp:
Vannak jelei annak, hogy egy lánynak orgazmusa volt? :D
6/7 anonim válasza:
Igen van nő akinek utána percekig vibrál a hüvelye,áll a bimbója.
7/7 anonim válasza:
Valaki szerint a szüzek "szűkebben", zártabb lábakkal járnak. És mintha lenne benne valami, de mérget nem vennék rá, nem végeztem rá tudományos kutatást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!