Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, utólag visszagondolva mik voltak az első jelei annak, hogy a saját nemünk iránt is vonzódtok?
Nem feltétlenül az első erotikus vagy szexuális történésre gondolok, bár nyilván van olyan, akinél ilyen "derült égből villámcsapás" lehetett a felismerés.
21/B/L
Hát.. nekem régebben is voltak erre utaló jelek, de amikor rádöbbentem és átgondoltam a dolgokat, az 15-16 éves korom körül volt, leírom ezt:
Folyton néztem egy bizonyos lányt, de már annyira feltűnő volt a viselkedésem, hogy zavarban éreztem magam, hátha más is észreveszi.
Aztán mindenáron beszélgetésbe akartam vele keveredni..
Mikor ez sikerült, akkor mindig többet és többet akartam..
Amikor még csak felfigyeltem egy-egy lányra pl: az utcán, akkor még nem fordult meg a fejemben a gondolat, hogy valami nem stimmel.
Én már 8 éves koromtól inkább néztem a lányokat. Pl. a szomszéd lányt, aki vagy 6 évvel idősebb nálam. Csak néztem és megállapítottam, hogy szép.
11 évesen tetszett egy lány, de csak külsőleg.
Aztán 12 évesen szerelmes lettem egy lányba és egy év múlva már biztosan tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!