Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ha elkezdtek kavarni valakivel mennyi idő után mondjatok el nekik mi az ami bejön a szexben, esetleg ha van akkor a fetiseitek mikor hozzatok fel témának?
Figyelt kérdés
Egy hosszabb kapcsolatból léptem most ki és már nagyon régen ismerkedtem. N2019. szept. 18. 10:42
1/8 anonim válasza:
Ez teljesen személyiségfüggő. Ha nő vagy, akkor a férfinek kell kezdeményeznie - neked pedig folyamatosan ráérezned az ismerkedés folyamán, hogy az adott férfitől megkapod-e amire vágysz. Vigyázz a "tükörkép-emberekkel" (=olyan figura akinek mondod ezt-azt kedveled és mindenre rávágja énisénisénis). Ha nem annyira földtől elrugaszkodott dolog, akkor akár az első szex után is mondhatod - úgyis akkor döntöd el lesz-e folytatás. Alkalmi kapcsolatokban viszont mindig használj óvszert.
2/8 anonim válasza:
Amikor összejöttem a nőkkel, általában kb 2 hónap után kezdett körvonalazódni, hogy ki mit szeret(ne). Mondjuk én úgy éreztem, hogy miután összejöttünk, és lefeküdtünk vagy 5-6x, akkor hamarabb előkerülnek ezek a dolgok. Az exem pl pár hét után mondta, hogy mit akar, és hogyan.
3/8 anonim válasza:
Ha szexre terelődik a téma azonnal el mondom a vágyaim és ha nem kapom meg nincs értelme folytatni
4/8 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Szerintem első az ismerkedés, és közben érdemes szóba hozni. Ha olyan fétised van ami neki undorító/kellemetlen vagy bármi, ami miatt nem fogja szeretni csinálni, vagy egyáltalán nem csinálja, felesleges belemenni. Csak szenvedés lenne később, mert kialakul az érzelmi szál, de nem leszel kielégítve szexuálisan.
5/8 anonim válasza:
őszintén? ezt nem igazán mondom el, szexelünk és ott előkapok 1-2 pózt és megmozdulást, ami bejön, ha látom, hogy tetszik, akkor tovább haladok. Ha már komolynak néz ki és van jövője, akkor jöhetnek a fantáziák
7/8 mikeXxX válasza:
Ismerkedés alatt már célozgatok rá néha de van akivel már szex közben derültek ki ezek én szeretem tudni a partner vágyait és azt is ha neki mondhatom a sajátom szerintem fontos passzolni ezen a téren is .
8/8 anonim válasza:
Én szeretek mindent az elején tisztázni. Hogy eltudja dönteni neki belefér-e vagy nem. És nekem beleférnek-e az ő dolgai. Magamat ismerve az első két hétben előkerülne. 4 randi után talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!