Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti ha elkezdtek kavarni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ha elkezdtek kavarni valakivel mennyi idő után mondjatok el nekik mi az ami bejön a szexben, esetleg ha van akkor a fetiseitek mikor hozzatok fel témának?

Figyelt kérdés
Egy hosszabb kapcsolatból léptem most ki és már nagyon régen ismerkedtem. N
2019. szept. 18. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen személyiségfüggő. Ha nő vagy, akkor a férfinek kell kezdeményeznie - neked pedig folyamatosan ráérezned az ismerkedés folyamán, hogy az adott férfitől megkapod-e amire vágysz. Vigyázz a "tükörkép-emberekkel" (=olyan figura akinek mondod ezt-azt kedveled és mindenre rávágja énisénisénis). Ha nem annyira földtől elrugaszkodott dolog, akkor akár az első szex után is mondhatod - úgyis akkor döntöd el lesz-e folytatás. Alkalmi kapcsolatokban viszont mindig használj óvszert.
2019. szept. 18. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Amikor összejöttem a nőkkel, általában kb 2 hónap után kezdett körvonalazódni, hogy ki mit szeret(ne). Mondjuk én úgy éreztem, hogy miután összejöttünk, és lefeküdtünk vagy 5-6x, akkor hamarabb előkerülnek ezek a dolgok. Az exem pl pár hét után mondta, hogy mit akar, és hogyan.
2019. szept. 18. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Ha szexre terelődik a téma azonnal el mondom a vágyaim és ha nem kapom meg nincs értelme folytatni
2019. szept. 18. 11:40
 4/8 anonim válasza:
80%
Utolsóval értek egyet. Szerintem első az ismerkedés, és közben érdemes szóba hozni. Ha olyan fétised van ami neki undorító/kellemetlen vagy bármi, ami miatt nem fogja szeretni csinálni, vagy egyáltalán nem csinálja, felesleges belemenni. Csak szenvedés lenne később, mert kialakul az érzelmi szál, de nem leszel kielégítve szexuálisan.
2019. szept. 18. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
őszintén? ezt nem igazán mondom el, szexelünk és ott előkapok 1-2 pózt és megmozdulást, ami bejön, ha látom, hogy tetszik, akkor tovább haladok. Ha már komolynak néz ki és van jövője, akkor jöhetnek a fantáziák
2019. szept. 18. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Ott helyben. Mikor máskor?
2019. szept. 18. 13:24
 7/8 mikeXxX ***** válasza:
Ismerkedés alatt már célozgatok rá néha de van akivel már szex közben derültek ki ezek én szeretem tudni a partner vágyait és azt is ha neki mondhatom a sajátom szerintem fontos passzolni ezen a téren is .
2019. szept. 18. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Én szeretek mindent az elején tisztázni. Hogy eltudja dönteni neki belefér-e vagy nem. És nekem beleférnek-e az ő dolgai. Magamat ismerve az első két hétben előkerülne. 4 randi után talán...
2019. szept. 20. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!