Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne izmosodnom vagy bejön a nőknek az "apatest"?
Ki tálalta ki azt hogy az "apatest" elhanyagolt pocakos mamlasz.
Attól hogy valaki apa vagy anya lehet jó alkatu
A lányok ideáljától függetlenül ajánlom, hogy mindenképpen sportolj. 30 éves vagy, nagyjából ilyenkor kezdenek az emberek szembesülni azzal, hogy a fiatal testüket nem örökbe kapták. Minél előbb elkezded karban tartani magad, annál jobb lesz az életminőséged a következő évtizedeidben.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak:
A nők ideálja egyáltalán nem egységes. Én azt mondanám, hogy az "apatestet" egy viszonylag kis részük preferálja. Ahogy én észrevettem, úgy a korodbeli nők nagy része inkább azt szereti, ha a férfi közepesen izmos és épphogy látszanak a kockái, tehát nem testépítő testzsírszázaléka van. De nyilván van, aki a nagyon kigyúrt srácokat kedveli, stb.
Ez honnan terjedt el, hogy az osszes no az apatestet szereti...?
En szeretem, ha sportos, es latszik rajta. Ez azt is jelenti, hogy foglalkozik magaval, es nem az a tipikus “ahh van csajom, minek figyeljek magamraezek utan?”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!