Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak ha egy tanárnak bejön egy diák suliban akivel MÁR nincs órája?
Figyelt kérdés
2019. szept. 12. 16:38
1/6 A kérdező kommentje:
férfi tanár-diák lány
2019. szept. 12. 16:39
2/6 anonim válasza:
Nyugi, max. legyezgeti a hiúságát a tanárnak, ha bejön egy diáklánynak, de soha sem fog kezdeni vele. Az állásával játszik, amellett pedig ő a felnőtt, akinek nem szabad engednie. Ha tudnád hány diáklány sztoriról hallottam, hogy szerelmes volt a tanárába. Azt hiszem ez tök általános dolog ...viszont a tanár egyszer sem ment bele semmilyen tiltott dologba.
3/6 anonim válasza:
Kb. ugyanolyan jeleni mint egy korodbéli esetében. Attól viszont már nem tanít, de még az intézményben jársz még nem fog egyik diákjával sem kezdeni - ha tényleg tetszel neki, akkor kivárja az érettségi bankettet.
4/6 A kérdező kommentje:
#3 Köszi! Tudnál ezekre pár példát írni? :)
2019. szept. 12. 17:02
5/6 anonim válasza:
12 ben osztálykiránduláson én le akartam feküdni aludni, akkor én már abbahagytam a sulit, melóztam, csak az osztály elhívott az osztálykirándulásra
Osztalyfőnök meg engedte, hogy az ő szobájában aludjak, mert hogy en tényleg aludni szerettem volna.
Mikor bejött ő is, fél 3 fele. Azt hitte alszok, így ott átöltözött, majd mikor észrevette, hogy kilestem az egészet, megkerdezte. Van e kedvem mellé bújni, mert ő fázik, hát én a 18 eves kamasz kis hülye fejemmel nem vágtam le, hogy nem a testhőmet akarja, hanem, hogy egy friss husi jó keményen megrakja, nem mertem odamenni... Azóta sem találkoztam olyan jó milffel, ezt bánhatom egész életemben.
6/6 anonim válasza:
Probal a kozeledbe lenni amikor csak lehetosege van ra, latszik abbol is ahogyan rad nez, amit mond, es ahogy mondja, ha jo ember ismero vagy ezekbol tudni fogod ha igy van. Tudom, mivel tavaly 2 evig en is ebben a cipoben voltam, bar ott eleg egyertelmu volt a helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!