Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyitott kapcsolat. Ki mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonita2019 kérdése:

Nyitott kapcsolat. Ki mit gondol róla?

Figyelt kérdés
Irj nemet és kort légyszi.

2019. szept. 18. 07:26
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
11%

30. Hidd azt!

Én kívánom, hogy így legyen...

2019. szept. 19. 08:43
 32/39 anonim ***** válasza:
24%

A 9-eséket lepontozzák; azokat, akik saját tapasztalatuk alapján igazolják hogy jól működtethető egy nyitott kapcsolat, aki meg csak hisz és feltételez minden tapasztalat és meggyőződés nélkül - tehát lövése sem lehet a témáról - azt meg felpontozzák.

Kb. ennyit ennek a fórumnak a hitelességéről és értékéről.

2019. szept. 19. 08:47
 33/39 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom a valaszadasat. :)
2019. szept. 19. 12:16
 34/39 anonim ***** válasza:
81%
Nem azért nősültem meg,, hogy aztán mással kamatyoljak. Közel 5 felejthető kapcsolat, a zenész múltam révén megszámlálhatatlan egyéjszakás kaland után tudom azt, hogy valójában senki sem nyújthat nagyobb élményt, mint akibe szerelmes vagyok. Akkor meg mi francnak? Menjek el otthonról a svédasztal mellől máshova, zacskós levest enni?
2019. szept. 19. 16:41
 35/39 anonim ***** válasza:
35%

Volt már benne részem. 16 éve élünk együtt a párommal. Válni már nem fogunk, van 3 gyerek. Pár éve a szex kicsit ellaposodott, mondhatni nem is nagyon volt. Felmerült a 3-as, vagypedig a nyílt kapcsolat ötlete, végül a nyílt kapcsolatot választottuk, mivel egyik felállás se tetszett a 3-asból (swinger klubban meg egyszer voltunk de kiábrándító volt).

5 férfivel voltam fél év leforgása alatt ebből 1 stabil szerető. Tehát kb hetente szexeltem vele. A páromnak hasonló kapcsolatai voltak.

Aztán meguntuk mindketten. Az egyéjszakás kapcsolatok csak az elején izgalmasak, utána kiábrándító. Hogy 40 éves férfiak akiknek többnyire egyéjszakás kapcsolataik vannak, mennyire ügyetlenek az ágyban. A szerető jó volt, de ő meg fél év után többet akart.

De jó volt kipróbálni. Azóta viszont újra jó a szex. Meg közben is jókat szexeltünk. Engem is meglepett, és szégyelltem is eleinte, de amikor tudtam h más nőtől jön haza, nagyon felizgatott. Ő ugyanígy volt vele, amikor én jöttem haza, vagy amikor egy "randira" készültem - ilyenkor még húztam is az agyát, hogy ma este mással fogok szexelni, nem vele - aztán ebből vagy duzzogás vagy hatalmas d*gás lett a vége. Szóval jól is elsülhet a dolog. De nagyon stabil kapcsolat kell hozzá.

38/N

2019. szept. 19. 20:28
 36/39 anonim ***** válasza:
83%
Megfordult a fejemben. A gyerek miatt és anyagiak miatt nem akarok válni, de már nem megy a szex, egymáshoz se érünk. Ő viszont nem engedi. Így marad a nulla szex. Egyszer megcsaltam, de annyi macera van azzal is, inkább elfojtom, bár lassan már elfojtani sincs mit, elmúlt.
2019. szept. 19. 23:12
 37/39 anonim ***** válasza:
62%

#35 kommunikáció, és a dolgok újraértelmezése helyett nyitott kapcsolat:D

Megéritek a pénzeteket. Ezért mennek tönkre a kapcsolatok, és lesz belőle ilyen párkapcsnak csúfolt szexkapcsolat

2019. szept. 22. 08:13
 38/39 anonim ***** válasza:
25%

37- " Ezért mennek tönkre a kapcsolatok, és lesz belőle ilyen párkapcsnak csúfolt szexkapcsolat"

Beszélsz itt össze-vissza úgy, mint amikor a papok tartanak házassági tanácsadást...

A nyitott házasság a legtöbb esetben az utolsó mentési kísérlet/lehetőség egy - különben értékes - kapcsolat megmentésére! Persze kell hozzá némi intelligencia, kompromisszum-készség ne meg persze szeretet és bizalom...

Olyanokat érdemes a működését illetően megkérdezni,akik más a gyakorlatban szerzett tapasztalatok alapján hitelesen tudnak nyilatkozni.

Amit te itt összehordasz, az csak egy álerkölcsös süketelés - már bocsika!

2019. szept. 22. 09:13
 39/39 anonim ***** válasza:
95%
Azért bírom, amikor a nyitott kapcsolatot preferálók az ő magasabb intelligenciájukra hivatkoznak.
2019. szept. 24. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!