Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolat. Ki mit gondol róla?
Szerintem hülyeség, ha mással is akarsz szexelni akkor miért vagy kapcsolatban?
Nem látom értelmét.
20L
Azoknál működik akik megbíznak egymásban nem kételkednek és nincs féltékenykedés. Mivel nem vagyok monogám típus így a legjobb dolog így mind a 2 fél lelkiismeret furdalás nélkül szexelhet Szabadon!!!!
26L
Szerintem sincs értelme. Ha valakivel vagyok, azért vele vagyok, mert őt akarom. Fizikailag és szellemileg is.
Szerintem a nyitott kapcsolat azon embereknek való, akik képesek abszolút kikapcsolni az érzelmeiket, s csak a testi örömöket élvezni.
Én ezt nem tudom megcsinálni, szóval nekem nem való, de nem is vonz, illetve elég féltékeny típus vagyok..
21/N
Teljesen jól működik!
Nem ajánlott: önbizalomhiányos, kételkedő, inkorrekt, féltékeny egyéneknek!
Amit kap az ember: feltétel nélküli őszinteséget, kétely és feszültségmentes mindennapokat, változatosságot, együttműködést, kiváló partneri kapcsolatokat!
38N-47F
Azoknak jó, akiknek fogalmuk sincs mit jelent önzetlenül szeretni valakit. Én spec. undorítónak tartom
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!