Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolat. Ki mit gondol róla?
#6 akkor ugye eleve nincs értelme kapcsolatban lenne.
Mert te is kúrsz össze vissza, meg ő is, úgy vagytok együtt hogy barátság extrákkal vagy egy szexkapcsolat.
Csak ezt minek párkapcsolatnak hívni?
Lehet hinni az "örök hűségben" csak nagy lesz a pofára-esés, mert ez a valóság:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
A barátság extrákkal az más
A barátomba nem vagyok szerelmes
A páromba akivel nyílt kapcsolatban vagyunk igen ő bele szerelmes vagyok
nekem azért tűnik abszurdnak, mert nincs időm egy második kapcsolatra, még ha akarnék is vagy ha lenne egy másik nő az életemben.
Van 24 óra, abból tegyük fel
- 8 óra alvás, kóma és pihenés
- 8 óra munka, karrier
- 1-2 óra mindig elmegy csip-csup ügyekre vagy utazásra
marad egy jó 6 óra a napból
ebből a hat órából kell ápolni a kapcsolatot, szórakozni, barátokkal találkozni, hobbi, család, esetleg gyerek és sport.
Ha egy jó kapcsolatban élsz, akkor MINIMUM 2 órát akarsz rászánni a párodra, beszélgetni vele, együtt vacsorázni, szex és a többi. Marad 4 órád. Gondolom ha egészséges vagy, akkor akarsz sportolni és ha már van gyereked, akkor ő is sok időt igényel, a családról, barátaidról nem is beszélve.
Egyszerűen, ha aktív, eseménydús életet élsz, nincs időd szeretőre.
Az egyetlen amit el tudok képzelni egy ilyen kapcsolatban, hogy nincs megtiltva, hogy mondjuk egy üzleti úton, este a bárban, ne vihess haza egy nőt egy éjszakára. Ezt el tudom képzelni, de szeretői viszony? Abszurd, ha egy tisztességes életet élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!