Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez belefér még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez belefér még egy szűz lánynál?

Figyelt kérdés

Szóval az egyik barátnőmmel azon vitatkoztunk, hogy egy szűz lány lepheti meg e a pasiját szexi fehérneművel. Szerinte nem, mert minek ha még nem is szexeltek, és minek kelleti magát akkor a csaj. Szerinte a szexi fehérnemű csak a szüzesség elvesztése után "illendő". Szerintem pedig lehet hamarabb is, mert ha magamból indulok ki, hiába vagyok szűz, szerettem csábítóan kinézni a pasimnak, és szerintem simán belefér, mégha nem is voltunk előtte együtt.

Kíváncsi vagyok mások mit gondolnak erről a dologról.

2019. szept. 15. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
Kedves utolsó, ha rád izgul fel a pasi úgy is, minek a ruha? Szerintem te sem érted mit beszélsz.
2019. szept. 15. 13:39
 12/19 anonim ***** válasza:
88%

Mint írtam, a szexi fehérnemű pasi előtt nálam az alap igényesség része.

Nem akarok személyeskedni, de baj van a szövegértéssel.

2019. szept. 15. 13:42
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
Ja, mert akinek nem a szexi fehérnemű a stílusa, az nálad nem igénytelen? Akkor miért ne lehetne más szerint vicces ha egy szűz lány ilyeneket húz? Mert hiába izgul fel rád bárki, attól még simán lelohad ha nem azt kapja mint ami a csomagolásban van.
2019. szept. 15. 13:49
 14/19 anonim ***** válasza:
20%
Akkora nagy butaságokat írtok. ha nem megy vendég a lakásotokba, akkor nincs rend/tisztaság? Ha senki nem látja a fehérneműdet, akkor nem veszel fel tisztát szexit? Én saját magam miatt vettem fel mindig is szexit, szépet, igényeget, és ha 1 hónapig senki sem jönne a házam közelébe, akkor is felmosok minden nap, nem nagy dolog az a pár perc.
2019. szept. 15. 14:40
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon gyopár az, aki szerint a "szexi fehérnemű" (egyáltalán ki dönti azt el, hogy általánosan mi a szexi?!? Az árcédula??) az igényesség része. Szerintem pont az ilyen csipkés, meg tana, meg csillogós anyagiak az igénytelenek, ezektől lesz aztán olyan avas pina -és seggszaga a csajoknak, h inkább egy amambert dugnék.
2019. szept. 15. 14:57
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

AnyagÚak, és Camambert.

Legyen tiszta mindig a punci, és kakilás után megmosva a popsi. Nekem ez jelenti az igényességet! Szőrtelenítés pedig ízlés kérdése

30F

2019. szept. 15. 14:59
 17/19 anonim ***** válasza:
20%

Simán lehet. Az sexiség nem egyenlő az azonnali sexel.

Kelletheti magát egy kicsit (2,3alkalom). De utána legyen is valami mert amúgy ez g-eciség. Nem jó a pasik agyát húzni mert hamar keresnek mást akit lehet húzni.

Legalább egy kis petting.

Ha pedig sexlesz akkor szinte kötelező.

Sex után pedig jó a változatosság nem kell mindig sexinek lenni.

Lehet azt spontán is.

2019. szept. 15. 16:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Mindkét érvben látok realitást :).
2019. szept. 16. 08:44
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Irigylem a problémáitokat...

Szerintem mielőbb szexeljen! Dilemma megoldva.

Aki éhes és kajával húzzák az agyát majd semmi nem kap az dühös lesz érthető okokból.

2019. szept. 17. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!