Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez belefér még egy szűz lánynál?
Szóval az egyik barátnőmmel azon vitatkoztunk, hogy egy szűz lány lepheti meg e a pasiját szexi fehérneművel. Szerinte nem, mert minek ha még nem is szexeltek, és minek kelleti magát akkor a csaj. Szerinte a szexi fehérnemű csak a szüzesség elvesztése után "illendő". Szerintem pedig lehet hamarabb is, mert ha magamból indulok ki, hiába vagyok szűz, szerettem csábítóan kinézni a pasimnak, és szerintem simán belefér, mégha nem is voltunk előtte együtt.
Kíváncsi vagyok mások mit gondolnak erről a dologról.
Mint írtam, a szexi fehérnemű pasi előtt nálam az alap igényesség része.
Nem akarok személyeskedni, de baj van a szövegértéssel.
AnyagÚak, és Camambert.
Legyen tiszta mindig a punci, és kakilás után megmosva a popsi. Nekem ez jelenti az igényességet! Szőrtelenítés pedig ízlés kérdése
30F
Simán lehet. Az sexiség nem egyenlő az azonnali sexel.
Kelletheti magát egy kicsit (2,3alkalom). De utána legyen is valami mert amúgy ez g-eciség. Nem jó a pasik agyát húzni mert hamar keresnek mást akit lehet húzni.
Legalább egy kis petting.
Ha pedig sexlesz akkor szinte kötelező.
Sex után pedig jó a változatosság nem kell mindig sexinek lenni.
Lehet azt spontán is.
Irigylem a problémáitokat...
Szerintem mielőbb szexeljen! Dilemma megoldva.
Aki éhes és kajával húzzák az agyát majd semmi nem kap az dühös lesz érthető okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!