Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez belefér még egy szűz lánynál?
Szóval az egyik barátnőmmel azon vitatkoztunk, hogy egy szűz lány lepheti meg e a pasiját szexi fehérneművel. Szerinte nem, mert minek ha még nem is szexeltek, és minek kelleti magát akkor a csaj. Szerinte a szexi fehérnemű csak a szüzesség elvesztése után "illendő". Szerintem pedig lehet hamarabb is, mert ha magamból indulok ki, hiába vagyok szűz, szerettem csábítóan kinézni a pasimnak, és szerintem simán belefér, mégha nem is voltunk előtte együtt.
Kíváncsi vagyok mások mit gondolnak erről a dologról.
Akoor érdemes igazán.
Miután a puncidat megkapta már nem fogja érdekelni a bugyid. Addig viszont még mi fej pici kis pluszt értékel
Szerintem vicces ha egy szűz lány ilyet hord. Én is szűz voltam még mikor megrendeltem az első babydollom de nem vettem fel, mert egy bohócnak éreztem magam benne. Azért ezeket a ruhákat tudni kell hordani és ahhoz a szexuális kisugárzáshoz kell némi tapasztalat nem csak feküdni benne...
Persze attól is függ milyen szexi fehérneműre gondoltok. Mert egy tanga, csipkés melltartó még simán okés, de egy fűző, combfix, nyitott melltartó már más kategória
5:
“a szexuális kisugárzáshoz kell némi tapasztalat”
Ez óriási tévedés. Az erintetlenség az egyik legerősebb szexuális vonzerő.
F
Micsoda? 14 13-14 éves korom óta sakis szetteket hordok, szexi fehérneműt. Nő vagyok. Így érzem jól magam, szexi hólóing, nem póló. Igényes vagyok ennyi. Élőszőr pedig majdnem 20 évesen szexeltem.
Azt nem értem, hogy hogyan lehet valakinek pasija, ha szűz. Még csak haverok. Amíg nincs szex, addig nem kapcsolat, max barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!