Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyivel lesz masabb egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel lesz masabb egy tapasztalt ferfival a szex?

Figyelt kérdés

Eddig barataim mind "kezdok" voltak, de most beszelgetek egy sraccal akirol tudom, hogy rengeteg lannyal volt mar egyutt.

Azt beszeltuk, hogy s hetveget nala tolthetnem es olyan dolgokat fog csinalni, higy egesz eletemben emlekezni fogok ra.

Lanyok, akik voltatok igazi nofalo pasival, akirol koztudott hogy nagyon jo az agyban,mennyire volt jo, emlekezetes?

Oszinte valaszokat varok, az olyan szovegek hogy ribi vagyok stb nem erdekel

Koszii :)

2019. szept. 11. 18:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Én pasiként mondom, hogy voltan egy csajjal, akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szeretkeztünk, és fantasztikus volt. Este már írt SMS-t hogy ezt a napot minél hamarább meg kell ismételni. Ha ez jelent valamit! Egy másik csajjal aki utána a barátnőm lett, és 3. évig voltam vele, szinte minden nap szeretkeztünk, volt hogy többször is egy nap. Azt mondta egyszer, hogy "De jó lett volna ha én lettem volna neki az első!"
2019. szept. 11. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

" Végre egy normális válasz ".

Azért mert te ilyem választ vársz azért normális neked.

2019. szept. 11. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
7-essel értek egyet. ;-)
2019. szept. 11. 21:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A #7-es válaszolónak van igaza, nem a tapasztalat számít, hanem az hogy mennyit tud belőle "átültetni", mennyire tud rád hangolódni. Erre akár egy kevésbé tapasztalt is képes lehet, ha értelmileg képes felnőni a "feladathoz" és figyel rád.

Az viszont nem jó jel, ha előre olyat ígér "egész életedben emlékezni fogsz rá"... aki ilyet mond, vagy azt gondolja mindent tud a szexről, na pont az nem tud semmit, max. van már némi tapasztalata.

Ettől függetlenül menj át hozzá és használjatok óvszert, egészségetekre! :)

2019. szept. 11. 21:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem is visszatetsző ez az önsztárolás. Minden nő más, nem úgy működik a szex, hogy megnyomod a gombokat, A B C és jön az orgazmus. De próbáld ki, hátha az odaadása a titok, bár ehhez nem kel tapasztaltnak lenni.
2019. szept. 11. 21:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Én egy tapasztalt pasi vagyok,de önmagában ez kevés.

Nyilván fontos hogy tudom mit és hogyan csinálják,hogy a lehető legélvezetesebb legyen az adott szituáció,de ha a pasi önző akkor nincs jelentősége. +30 F

2019. szept. 15. 15:53
 17/17 A kérdező kommentje:
Urilany vagyok, annyit mondok csak hogy felejthetetlrn volt!!!
2019. szept. 15. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!