Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel lesz masabb egy tapasztalt ferfival a szex?
Eddig barataim mind "kezdok" voltak, de most beszelgetek egy sraccal akirol tudom, hogy rengeteg lannyal volt mar egyutt.
Azt beszeltuk, hogy s hetveget nala tolthetnem es olyan dolgokat fog csinalni, higy egesz eletemben emlekezni fogok ra.
Lanyok, akik voltatok igazi nofalo pasival, akirol koztudott hogy nagyon jo az agyban,mennyire volt jo, emlekezetes?
Oszinte valaszokat varok, az olyan szovegek hogy ribi vagyok stb nem erdekel
Koszii :)
" Végre egy normális válasz ".
Azért mert te ilyem választ vársz azért normális neked.
A #7-es válaszolónak van igaza, nem a tapasztalat számít, hanem az hogy mennyit tud belőle "átültetni", mennyire tud rád hangolódni. Erre akár egy kevésbé tapasztalt is képes lehet, ha értelmileg képes felnőni a "feladathoz" és figyel rád.
Az viszont nem jó jel, ha előre olyat ígér "egész életedben emlékezni fogsz rá"... aki ilyet mond, vagy azt gondolja mindent tud a szexről, na pont az nem tud semmit, max. van már némi tapasztalata.
Ettől függetlenül menj át hozzá és használjatok óvszert, egészségetekre! :)
Én egy tapasztalt pasi vagyok,de önmagában ez kevés.
Nyilván fontos hogy tudom mit és hogyan csinálják,hogy a lehető legélvezetesebb legyen az adott szituáció,de ha a pasi önző akkor nincs jelentősége. +30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!