Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel lesz masabb egy tapasztalt ferfival a szex?
Eddig barataim mind "kezdok" voltak, de most beszelgetek egy sraccal akirol tudom, hogy rengeteg lannyal volt mar egyutt.
Azt beszeltuk, hogy s hetveget nala tolthetnem es olyan dolgokat fog csinalni, higy egesz eletemben emlekezni fogok ra.
Lanyok, akik voltatok igazi nofalo pasival, akirol koztudott hogy nagyon jo az agyban,mennyire volt jo, emlekezetes?
Oszinte valaszokat varok, az olyan szovegek hogy ribi vagyok stb nem erdekel
Koszii :)
Én már voltam egy nőfaló pasival, és tény h maradandó élményeket alkotott.
Szerintem jobb egy tapasztaltabb férfival a szex.
Vegre egy normalis valasz.
Koszonom :)
Szerintem az, hogy tapasztalt, korántsem jelenti, hogy odaadó is.Attól simán lehet önző és béna egyaránt.
Saját tapasztalat.
Egy lelkes kezdő is lehet nagyon jó.Ez is tapasztalat.
Inkább a hozzáállás az, ami számít szerintem.
Mi mást mondana neked mint ezt. Ott vagy te mint könnyen kapható puncsi, persze hogy ilyen szöveggel etet.
A barátnőid se mondhatnak mást mert akkor nem lenne mivel indokolni hogy ők is könnyen kapható ribik. Érted?
Ha szerencsés vagy jó lesz és a sokadik luk leszel a sorban akit felpróbált. S ezt mindenki tudni fogja rólad. Sok sikert.
7es válaszolóval értek egyet. Ha valaki tapasztalt attól még lehet önző barom.
Alapvetően minden lány más, így igazából aki tapasztalt is szűz veled szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!