Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fájdalmas betegség után nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájdalmas betegség után nem megy a szex a párommal. Tapasztalt már más ilyet? Mi a megoldás? (Lent)

Figyelt kérdés

18L vagyok. A párommal perfekt volt a szexuális életünk, míg el nem kaptam egy fertőzést. Míg nem realizálódott a fertőzés gyanuja próbáltunk párszor szexelni, ami nagy fájdalommal járt. Volt, hogy a szex elején jelentkezett. Akkor abba hagytuk azonnal. ( a párom figyelmes ) volt, hogy a szex után kezdett fájni borzasztóan. Volt, hogy közben. Ezek után nőgyógyász, megtörtént a kezelés, meg is gyógyultam, de azr hiszem olyan nyomot hagyott bennem ez a fájdalom, hogy egyszerűen nem indulok be. A szemem kívánja a páromat, de az eszem, szervezetem viasza utasítja a szexet. A napi szex lecsökkent havi 1-3-ra. Ez a páromat érthetően zavarja, de mivel szeret megértő, próbál ötleteket kitalálni, különböző módokon lázba hozni, de nem megy, vagy nem akkora sikerrel. Megszoktam kívánni őt, de ahogy elindul a vágyam, eszembe jut a fájdalom és vissza is ugrok a "hideg" üzemmódba. Ehhez kellett nekem pár hét még rájöttem, hogy a fájdalom emléke gátol, de mostmár biztos vagyok benne. Szeretjük egymást, nem akarjuk az amúgy jó és élvezetes kapcsolatot eldobni, de már nincs ötletünk, hogy hogyan lehetne ezt megoldani. Ő már úgy érzi, nem vonzódok hozzá szexuálisan, de ez nem igaz.

Köszönöm előre is a válaszokat.

2019. febr. 22. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
próbáljátok meg egy ideig behatolás nélkül élvezni egymást. csak kézzel szájjal csináljátok. Az is elég intim és mégis csak együtt vagytok. Hátha a behatolás gondolata emlékeztet a fájdalomra. Aztán idővel biztos elfelejted majd
2019. febr. 22. 21:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Pszichológus, esetleg szexuálpszichológus segítségét kéne kérni ez ügyben.
2019. febr. 22. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!