Miért van reggelente hányingerem? Mi a megoldás? Ugye ez nem reflux?
reflux, főleg ha komolyabb akkor az nem csak reggel produkál tünetet hanem egész nap,
stressz is simán lehet, nekem gyakorlatilag minden hétfőn volt hasonló vagy 1-2 órán át...
vegyél orbáncfüvet,
esetleg macskagyökér teát, citromfüvet
én ezekből szoktam keverék teát csinálni és iszogatni minden nap 2-3 dl-t,
ha idegi akkor 2-4 hét és érezni fogod a hatását, nem mondom hogy csodaszer, de nekem ez bevált.
persze van vény nélkül kapható reflux gyógyszer is, attól nem lesz bajod ha a napi 3 étkezés során beveszel egyet, csak hogy lásd nem-e az.
Refluxot azért érdemes kivizsgáltatni, ha pszichés akkor azt mondanám előbb próbáld ki a fent írt teázást, ha más nincs akkor pszichiáter, aki sajnos valószínűleg felír valami mesterséges vackot aminek ezer mellékhatása lesz, nekem is ez volt, mármint pszichiáter meg mellékhatás, de nem használ semmit, az orbáncfű viszont teljesen bejött, az egyetlen mellékhatása hogy napi 10 perc teafőzésre megy el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!