Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek arról ha egy lány 21 évesen még szűz?

Figyelt kérdés

Szóval ez a helyzetem és bár többször is olvastam,hogy elvileg ez egy 'büszkeség' és ha majd lefekszem valakivel akkor az a barátom örülni fog ennek,mert neki szántam magam.Viszont sokszor látok kiírásokat,mémeket, pl hogy a csaj azt hazudja neki ez az első szex és nem hiszik el,mert manapság mindenki lotyó..Na és én is akármikor elmondtam nem hitték el(merthogy jól nézek ki,ezért tuti csak hazudok),plusz azt veszem észre,hogy a mai legtöbb kapcsolat szexalapú.Szóval ha a csaj nem fekszik össze a sráccal szinte rögtön vagy legalábbis elég hamar akkor nem fog kelleni.És nekem is volt már ilyen tapasztalatom,randiztam egy sráccal tetszett meg minden,de gondoltam tisztességes ezt közölnöm viszonylag az elején és azt mondta akkor inkább ne találkozzunk többet. Szóval nekem inkább ez utóbbi a tapaszalatom/meglátásom és csak kíváncsi lennék,hogy akadnak-e olyanok akik ezt értékelnj tudják,örülnek neki?

(És ne vegyük annyira bele a tapasztalatlanságot,mert nyilván nem lennék a legjobb az elején,de azért ez nem olyan mint 16 évesen.Plusz az összes ismerősömtől aki 20 körüli szűz lánnyal feküdt le,mind azt mondta,nem vette volna észre,hogy nekik ez az első.)

2019. szept. 10. 22:40
1 2 3
 11/21 Gymnospermatophyta ***** válasza:
80%

Engem egyáltalán nem zavarna, lehet közre játszik az is, hogy én is az vagyok. :) És szintén én is várnék az első alkalommal.

Szóval persze... vannak így emberek, gondolom mások is rajtam kívül. Remélem találkozol majd valaki hasonlóval. :)

2019. szept. 10. 22:58
 12/21 anonim ***** válasza:
40%

Mi a velemenyem errol?

Ez:

"óóóóóó mégis vannak még normális lányok! mégis érdemes élni!"

Nagyon orulnek.

F

2019. szept. 10. 23:13
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Több szűz nővel voltam, ebből 1 volt 21 alatt, és volt kettő, aki már 25 is elmúlt

Azt hiszem ez mindent elmond arról, hogy mekkora gond

2019. szept. 10. 23:15
 14/21 anonim ***** válasza:
Langyosvíz
2019. szept. 10. 23:17
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
igazából el sem olvastam az előttem szólókat. Én 20 évesen vesztettem el, és igazából úgy érzem semmiről sem maradtam le. Igaz a barátom méretei miatt még több alkalommal is véreztem és nehezen sikerült pedig nagyon óvatos volt mindig megállt minden másodpercben ahogy kértem. Amikor már együtt voltunk azt mondta nekem hogy én magam is érdekeltem de azért igen nagyon vonzotta az is, hogy nem voltam még sráccal, viszont ő mindent csak akkor tett ha én is akartam, semmit sem eröltetett és ha valamikor azt mondtam nem ő ezt tisztelettel fogadta. A haverjai azt mondták hogy nem kell a haverjának a 16 éves lány, mert már ki tudja hányan jártak benne, meg olyan tág volt stb, nagyon tapasztalt, ami jó volt a haverjának de azért nem annyira, hogy kapcsolatba kerüljön vele, mert úgy érzete egy ilyen korú ennyire tapasztalt lány könnyen megcsalná. És megkérdezték, hogy nekem akkortényg Ő volt e az első, és mondtam, hogy igen. És a haver rögtön azt vágta rá, hogy "na ez a nem mind egy". Igazából én úgy gondolom, hogy túl van gondolva ez a szüzesség téma, lehet ez jó és rossz emlék, de igazából úgy is az, az utáni együttlétek lesznek a legjobbak. Abóól a szempontból viszont nagyon sokat jelenthet a srác felé, ha szűz vagy. Egy ilyen lányba, egy RENDES, ÉRTELMES srác talán sokkal könnyebben beleszeret, mivel könnyebben szavaz neki bizalmat. Náunk az első perctől kezdve minden nagyon őszinte volt, mármint nem titkolóztunk, volt ami volt, és úgy cselekedtünk. ha van kérdésed írj nyugodtan.
2019. szept. 10. 23:56
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Sztem aki 21 evesen szűz, az már az is marad.
2019. szept. 11. 00:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van olyan pasi aki fejben még a XIX. században él és csakis szűz nőt lenne képes elképzelni párjának, de a férfiak többségét nem zavarja, ha a partnere nem szűz.

Egyébiránt meg nincs jelentősége, hogy szűz-e vagy sem, a férfiakat két dolog fogja érdekelni, az egyik, hogy mennyire tetszik urambocsá' szereti az adott lányt, a másik meg hogy köztük lesz-e szex.

2019. szept. 11. 00:14
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
Az hogy szívesen megismerném.
2019. szept. 11. 09:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Fura :D.

De ő dolga :)

2019. szept. 11. 09:38
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Árulja már el ez a sok szűz balfarok, hogy miért normális az, ha valaki 21 évesen szűz?
2019. szept. 11. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!