Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érzem ezt? Szűzesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? Szűzesség elvesztéséről vélemény? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Szóval az én szitum, hogy már szerintem benne vagyok eléggé a korban, hogy elveszthetném a szüzességemet, mert nem vagyok szerintem ronda, de az alakommal nagyon nem vagyok megelégedve, de már nagyon kívánom a szexet. Vannak akik felajánlották már azt, hogy ők elveszik (nem meglepő gondolom 😂) és eggyel le is feküdnék, mert ő nagyon jó barátom és ja. De az a baj, hogy nem tetszik a mellem. Ilyen érdekes alakja van, és nagyok a bimbóudvaraim. Tényleg elég durván nagyokxd

És a vaginámmal sem vagyok megelégedve. Nem hogy salátás, mert azzal bajom nem is lenne, de csúnya is. Nem is tudom, olyan puha körülötte és nagyon sötét színe van a fehér bőrömhöz képest. Főleg, hogy a derekamon is elég idétlen feleslegem van.

Szóval ezek miatt van olyan nagyobb gátlásaim a témával kapcsolatban. Mert ismerem magam, és biztos vagyok benne, hogy nem tudnék senkibe se beleszeretni sehogysem, nemhogy még úgy, hogy meg is mutassam magamat neki meztelenül, mert amúgyis nagyon szégyenlős vagyok. Értsd: Anyám elött nem vetkőzök és öltözök, soha nem latott senki már évek óta fürdőruhában meg hasonló ilyen dolgok.

Nem vagyok dagadt, nem azért nem hordok ilyeneket, hanem csak nem szeretem “mutogatni magam”.

Fiúk mi a véleményetek erről?

Kérlek kultúraltan fogalmazzátok meg ha esetleg negatív véleményetek lenne erről az egészről, és ha esetleg valaki trollkodna, feleslegesen teszi, mert figyelmen kívűl hagyom azt a hozzászólást.

Kicsit hosszú lesz, de köszönöm annak, aki elolvasta. :)

Természetesen lányok véleménye/tapasztala is jöhet, nem csak a fiúké. 😄

2019. aug. 26. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
42%

Figyi, ha csak baráttal lefekszel hülyeséget csinálsz! A külső nem minden, szeretetből veszitsd el, ne azért mert kivánod! Én is nagyon kivánom, de szeretném olyan lánnyal csinálni, aki azért engedi hogy elvegyem neki mert szeret és hűséges :)

18f

Ne csinálj olyat amit megbánhatsz, jó?

2019. aug. 26. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
13%

Küldj egy meztelen fotót arc nélkül és megmondom,hogy ronda vagy e vagy csak testképzavarod van.

Ha kell én is küldök. Csak hogy pariban legyünk.

2019. aug. 26. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Súlyos eset vagy, nem a partnered reakciója miatt kell aggódnod, hanem magad miatt.
2019. aug. 26. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, ahogy utolsó irja.. nem a külső a lényeg amugy se, és nehogy megbánd :( az a baj hogy mostanába minden lány csak el akarja vesziteni.. jó lenne ha valaki azt irná ki hogy "elfogadó aranyos kedves lány vagyok" és ja.. :DD
2019. aug. 26. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem varj addig amig valaki igazan megfog es kapcsolatban csinald az elsot. Most ugy erezheted hogy senkit nem fogsz megszeretni de hidd el idovel ez valtozik ahogy megbekelsz a testeddel is. Biztos nem olyan durva ahelyzet mint ahogy azt magadon latod
2019. aug. 26. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok pacsi ötös! :) Fiu létemre én is igy gondolom, nem lefeküdni kell mindenkivel hanem szeretetből csinálni, én is erre vágyok! :)

Bár sajnos volt már egy barátnőm, de már nem tudom visszacsinálni :'(

2019. aug. 26. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az, hogy eléggé benne vagyok a korban? 30 felett vagy, akkor igen, ha alatta, akkor nem vészes a dolog még szerintem a szüzességet illetően.
2019. aug. 26. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A dolog ott kezdődik, hogy fogadd el önmagad. Ha eljutsz valakivel "odáig" akkor nem fog rondának találni levetkőzve sem, mert nem önmagában a testedet kívánja, hanem téged ahogy vagy. Amit a vaginádról írtál az természetes, a melleid vonatkozásában meg sokaknak van ilyen, sőt képzeld el a súlyfelesleggel küzdő nők is élnek nemi életet.

Ha nagyon szégyellős vagy, akkor meg csináld sötétben, kapcsold le a villanyt. Ha lesz párod és elfogadod hogy önmagadért szeret, akkor egy idővel a komplexusaid is oldódni fognak. Egészségedre és használjatok óvszert :)

2019. aug. 26. 22:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso, a valaszodat, ment a zold pacsi neked! :)
2019. aug. 26. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!