Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jó a szex a párommal?
Tanuljatok meg a sorok közt olvasni... ilyen kérdéseknél szinte mindig ott van a kutya elásva.
Azt írja a kérdező, hogy a hülye barom barátja nem tudja jól kinyalni, nem tudunk meg semmit a kérdezőről, azon kívül hogy szidja őt az ágyban is, ami baromi kellemes és harmonikus lehet. Azt írja hetente két alkalommal kielégíti kézzel, amihez gratulálok, nincs jobb mint egy feszült libidó nélküli befordult leányzó kezét érezni hogy verdesse a répát csak úgy mint egy gesztus, aki áldozatot hoz, csak képzeljétek hogy vibrál a levevegő közöttük, ahogy a két balek feszültséggel teli egymáshoz nyúl "kézzel", gondolom semmi egymáshoz bújás meg puszi nincs, meg hát ami kimerül ebben ott túl sok romantika eleve nincs.
Szinte kizártnak tartom, hogy itt csak a srác fogyatkozik EQ terén.
A szexhez két ember kell, olyan nincs, hogy csak a párod nem csinál valamit jól. A te feladatod is, hogy jó legyen, ha máshol, más tempóban szeretnéd, hogy nyaljon, akkor irányítanod kellene. Ugyanígy, amikor benned van, akkor is tudod szabályozni a sebességet, szöget a kezeddel, testeddel. Együtt szexeltek, nem ő dug meg.
Egyébként azzal, hogy azt mondtad, nem jó a szex, eléggé elvágtad magad nálad, érzéketlen vagy.
Tényleg ne haragudj kedves kerdezo amit mondani fogok, nem rosszbol vagy sertesbol. De mi a francért kell hisztizned? Ha probléma van koztetek, meg kell beszélni. Nem tudtátok megoldani? Nem. Boldog vagy a kapcsolatban, nem. Jol kijottok a sráccal? Nem. Szul egy csomo feszultséget a rossz sex? Szul.
Akkor miért vagy vele? Olyan embert kell keresni, aki szeret, akit te is szeretsz, és akivel minden téren egyetértetek és passzoltok. Nem kell feleslegesen hisztizni, senkit se megsérteni, egyszeruen máshogy szeretitek a sexet. Szakítani kell és keresni olyat, akivel jobban osszepasszolsz. Tisztelel tudoan szétmentek és mindenki megy a saját utjára.
28F
Férfiként én is így vagyok vele csak annyiban vagyok más,hogy engem nem érdekel.
Én lezártam annyival hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni.
Sem ingerem sem türelmem nincs más nőkkel (zsákbamacskákkal) ismerkedni, a párommal elvagyok mint két jóbarát.
Mindenben jól megértjük egymást csak a szex nem megy.
És most mit kéne kezdenem? Nekem a szex nem ér annyit,hogy emiatt lecseréljem és kapok valakit akivel jó,de más viszont rosszabb lesz.
F/41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!