Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor mit akarnak a nők?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit akarnak a nők?

Figyelt kérdés

Mindig sérelmezik, hogy ha egy férfi sok nővel van, akkor király.

Nő esetében ugyan az meg sza jha.

Ez oké.

De ha egy férfi azt mondja, hogy egyáltalán nem sza jha egy ilyen nő, hanem szexi és vonzó, hogy bevállalós, vagány, akkor azt a férfit meg férfiatlannak tartják.

Most akkor mit szeretnének?

2019. szept. 9. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
A farkadat. Csak azt akarjuk. :P
2019. szept. 9. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked valami nagy fájdalmad van báttya. Heverd ki, oszt menj csajozni!
2019. szept. 9. 20:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Nekem nincs semmi bajom.

Meccset nézek, most toltam be egy gyrost stb.

2019. szept. 9. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Ilyet csak azok mondanak, akik alapból lenézik azokat a nőket, akik háromnál több férfival voltak. Az ilyen nők álszentek és utálok a közelükben lenni.

L

2019. szept. 9. 20:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Tehát csak az álszent nők tartják férfiatlannak?
2019. szept. 9. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Sehogy se jó. Kár erőlködni.

Aki ítélkezni akar, azt hagyd ítélkezni, de ne törődj vele.

2019. szept. 9. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki férfiatlan vagy sem, az jellem kérdése, nem azé, hogy hány nővel volt előtte. Jó, nyilván a túl sok csaj már egy indikátor, hogy az illető nem tud elköteleződni, és igen, ha egy pasi oda van a könnyű nőkért, valószínűleg nem egymást keressük. Klasszikus férfias tulajdonságok az állhatatosság, kitartás, céltudatosság a kapcsolatban is, ez adja az érzelmi biztonságot. De szerintem ebbe ne menjünk bele, toljál be még egy gyrost, oszt jól van.
2019. szept. 9. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként is sérelmezem az első két mondatban leírt jelenséget.

Az meg, hogy férfiatlannak tartanak-e, vagy sem... nos, csakugyan gyenge lábakon állna a férfiidentitásom, ha ilyesmi zavarba hozna.

2019. szept. 9. 21:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Ennyire fontos neked, hogy mit gondolnak mások? Mások véleményének, értékítéletének akarsz élni, vagy a saját vágyaidnak, életednek?
2019. szept. 9. 21:38
 10/10 anonim ***** válasza:
56%
Ezt nem hiszem el, hogy ennyire hülye, idióta, barom, állat emberek vannak itt, mint például az előttem lévő is, de a többi se százas :D
2019. szept. 9. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!