Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon a lányok miért csak szexet akarnak és komoly kapcsolatot soha?
Én is úgy látom hogy a lányok csak szexet akarnak kapcsolatot nem.
Es én kapcsolatot szeretnék, de max szexelni akarnak velem, de én barátnőt akarok.
22f
Áruljátok már el a sok nyafogós szűz társaitoknak melyik ez a varázslatos társkereső ahol a lányok szexet akarnak?!
Hátha drasztikusan csökkenne a sok nyafogós kérdés.
Lol te hol élsz?
Bármikor mentem, aki lány kb az én kategóriámban volt kinézetre, intelligenciára, az azonnal kapcsolatot akart.
Általában az olyanok akartak azonnal szexelni, akik hát nem voltak annyira attraktívak hozzám képest (és ezzel nem azt mondom, hogy jól nézek ki. csak azt, hogy hozzám képest kevésbé. Nyilván a nagyon ronda embernél a kicsit ronda már mondható "szebbnek")
"Ez általánosítás lehet és nem is igaz"
Ha nem egyéneket, hanem nagy csoportokat veszünk, mi a gond a minták megvitatásával?
Amúgy meg lehet olyan oldalra mentél, ahol van egy csomó kamu profil, akik megpróbálnak Catfishelni (csajnak kiadni magukat, csávóktól képeket vagy más erotikus tartalmat kiszedni).
Hallottam már olyanról is, hogy valakiből kicsalták a meztelen képeit, aztán pedig zsarolgatták vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!