Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak ti küzdenétek olyan lányért, aki csak komoly kapcsolatot akar nem csak futó koalandokat?
Figyelt kérdés
Léteznek még ilyenek vagy már mindenki csak a szexre megy?2018. okt. 24. 06:52
1/9 anonim válasza:
Lány vagyok. De én sem találkozok manapság ilyenekkel.
2/9 anonim válasza:
Igen, vagyunk ilyen férfiak.
Hangosabbak azok, akiket a farkuk irányít...
F
3/9 anonim válasza:
Elég szar, ha nem kölcsönös az érdeklődés, hanem kaparni, küzdeni kell. Legyen 50-50 és máris nem beszélünk küzdelemről. Hozzáállás kérdése... máshogy meg értelme sincs.
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem pont olyanra gondoltam, ahol nincs meg a vonzalom és kaparni kell valakiért. De legyen kis kitartás már a pasikban hogy nem 3 szó után viszik ágyba a nőt és igenis küzdjenek meg egy kapcsolatért
2018. okt. 24. 07:37
5/9 anonim válasza:
Én küzdöttem és azóta is együtt vagyunk. Ennek 28 éve. Azóta nagyot fordult a világ. Már a szexualitásnak sincs meg a varázsa. Nem kell érte különösebben megküzdeni. F
6/9 anonim válasza:
Maximum addig küzdenèk ÉRTE amig össze nem jövünk utána max VELE küzdenèk egy közös jövőèrt ... Kb így tudom ezt elképzelni és így van realitása a dolgoknak
7/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Én is így gondoltam.
2018. okt. 24. 12:37
8/9 anonim válasza:
Még futó kalandért sem küzdenek
Már rég kihalt a lovagiasság minden formában
Jobbára én szedek fel pasikat, ha dugni akarok, mert ha megvárom, hogy ezek lépjenek, bepókhálósodik a vaginám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!