Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan csajt/pasit, aki hasonlít valamilyen híres emberre, és ezért akarnak vele szexelni?
Figyelt kérdés
Ez onnan jutott eszembe, mert ebben az évben megismertem egy csajt a nyaraláson, aki hasonlít arcra Megan Foxra. A csaj mondta hogy nagyon sok szexuális ajánlatot kap, de kb a 60%-át amiatt, mert hasonlít rá. Kíváncsi vagyok hogy ez Magyarországon mennyire gyakori,vagy esetleg van-e ilyen személy az ismerősi körötökben.2019. aug. 10. 13:08
1/5 anonim válasza:
Minden rengeteg ajánlatot kap - s köztük számos sexuális töltetű - ha csinos akár hasonlít valamelyik hírességre, akár nem. Az már csak hab a tortán, ha az "ajánlattevők" megpendítik hasonlít XY-ra.
2/5 anonim válasza:
Nekem nagyon sokan mondják hogy az arcom hasonlít Sophie Turnerre. A testem már nem annyira, de elvileg az arcom igen. Én nem nagyon látom magamon a hasonlóságot, de ha a saját anyám is látja, akkor csak van benne valami. Szerintem nagyon idegesítő. Főleg mikor a pasi úgy kezdi hogy "Jé, nézed a Trónok harcát?/Olyan vagy mint Sansa szőke hajjal/Ismered Sophie Turnert?"? A hajam eredetileg göndör, de sokat simítottam régebben. Mostmár azt sem csinálom, mert még jobban hasonlítok rá. Azt nem mondom hogy a pasik 60%-a emiatt(is) szexelne velem, de kb egy 30%-nál ez elég nyomós ok.
3/5 anonim válasza:
Ha valaki hasonlít Jason Momoára, az nyugodtan írhat privit. :D
4/5 anonim válasza:
#3 Bocsi, de apám nem használja az oldalt😂
A kérdésre a válaszom pedig, hogy nem nem ismerek ilyet.
Valaki azért akar szexelni valakivel, mert szexuálisan vonzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!