Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki hogy fiukent nyalnék ugy puncit hogy közben?
Figyelt kérdés
arrol lenne szó hogy szivesen nyalnék ugy puncit hogy közben valaki dugja2019. szept. 8. 14:37
1/8 anonim válasza:
Ezt nem a hetero kategóriába kellett volna kiírnod.
Am semmi gond vele. Vannak jelöltek is? Mert engem érdekelne ;)
30/f
2/8 anonim válasza:
Azt csinálsz, amit akarsz. Viszont ha azt hiszed, hogy itt majd rád ír valaki, hogy éppen nyaló harmadikat keresnek, akkor csalódni fogsz.
3/8 anonim válasza:
és ezt fizikailag hogy gondoltad kivitelezni? Amíg nyalod addig a szemgödrödön áthúzza valaki a farkát, hogy odaférjen?
4/8 anonim válasza:
Nem ciki csak nehéz hozzá embereket találni
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, ez furcsa. Sosem próbáltam ki 2 pasival egyszerre. Nekem ez távol áll. 2 csajjal pláne nem, de cikinek nem mondanám. Viszont érdekes, hiszen csak kell hozzá hajlam, hogy ne zavarjon a farok közelsége Téged e közben.. Bár maga a dolog izgató, de valahol nem tarzom én sem hetero kategóriának.
6/8 anonim válasza:
HA ott lennél akkor inkább a fütyköshöz férnél hozzá és azt tudnád nyalogatni. Fújjj de gusztustalan.
7/8 anonim válasza:
Hegy másik nő dugja, akkor abban mi a nem heteró ? :)
8/8 anonim válasza:
Ujjazd közben. Majdnem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!