Az mennyire gáz, ciki, hogy fiúként csak lány barátaim vannak?
Figyelt kérdés
Friendzone-os lányok. Néha elveszi az önbizalmamat.2018. dec. 27. 13:18
1/7 anonim válasza:
Ha ki vagy ehezve akkor nagyon szr lehet.
2/7 anonim válasza:
Megemberesednél ez nagy előny lenne
3/7 anonim válasza:
Nem találom furcsának, de zért fiú barátok után is érdeklődhetnél...
Nem kell máról holnapra, de idővel ők is legyenek.
Vajon mi lehet az oka? Csúfolnak a fiúk? Megszégyenítenek maguk közt (netán a lányok előtt is)?
Igyekezz feltárni az okát annak, hogy miért nincsenek barátaid a fiúk között is, aztán tegyél róla, hogy legyenek.
4/7 anonim válasza:
én is így voltam egy ideig és mikor lettek fiú haverjaim, akkor jöttem rá, hogy sokkal normálisabbak, kiállnak mellettem, segítőkészebbek, normálisabbak. Csajoknál meg csak az értelmetlen vihogás, kétszínűség, állandó féltékenykedés és hiszti volt.
5/7 anonim válasza:
Nem ciki, de vannak olyan èletbeli esemènyek, amiket fiúkkal èl át az ember, ès îgy kèsőbb ez hiányozhat az èletedből (csînytevèsek, bunyôk, játèkok, stb.)
6/7 anonim válasza:
Ha te barátzónáztad azokat a lányokat, akkor van egy háremnyi csajod, az nem rossz azért :D Fordított esetben ja, elég kínos.
7/7 anonim válasza:
Ha szégyenled őket az rohadt gáz, de nem azért mert te fiú vagy, ők pedig lányok.
Ha meg csak azért vagy a közelükben, mert reméled, hogy egyszer talán adnak esélyt neked, akkor meg inkább ne hívd őket a barátaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!