Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki hogy fiúként voltam olyan fotózáson ahol meztelen képeket is csináltak rólam, és ezt a munkahelyemen is már szinte mindenki látta? Fiúk, lányok is 20f
Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 10:52
1/15 anonim válasza:
De miért látták? Szándékosan mutogattad körbe vagy hogy?
3/15 anonim válasza:
Nincs ebbe semmi különös. :) sőt inkább menő, vállald magad hisz egy egyéniség vagy, ne foglalkozz mással, ha kell kiállunk érted.
4/15 Shaddark válasza:
Ha szégyelled ciki, ha büszke vagy rá akkor menő.
A környezeted hozzád fog alkalmazkodni...
5/15 A kérdező kommentje:
Egyik munkatársam megtalálta az interneten és így elterjedt gondolom, nem mutogattam
2019. júl. 8. 11:23
6/15 anonim válasza:
Az oké, de attól hogy fotózásra mész, azt nem a netre szokták feltölteni.
8/15 anonim válasza:
Nekem le sülne a pofámról a bőr.
De mond azt hogy Fiatal vagyok és kellett a plusz pénz
9/15 anonim válasza:
Persze, munkatársad pont rátalált az interneten a pucér képeidre. Micsoda véletlen...kamu.
10/15 anonim válasza:
Kamu, azt akarja h csajok ráírjanak, hogy muti a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!