Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az ciki, hogy 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ciki, hogy 18 évesen még sose láttam előben meztelen nőt?

Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 17:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%
szerintem nem ciki
2019. febr. 8. 17:24
 2/19 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki?
2019. febr. 8. 17:24
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 vagy 22 évesen láttam először, amikor a barátnőm ledobálta a ruháit előttem.
2019. febr. 8. 17:34
 4/19 anonim ***** válasza:
en is 21 eves lattam eloszor meztelen not ha a tesomat nem veszem figyelembe.
2019. febr. 8. 17:39
 5/19 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező!

18 évsen nem láttál pucér nőt. Az semmi! Én 31 éves vagyok, és úgyszintén nem láttam. Te még időben vagy.

2019. febr. 8. 17:45
 6/19 anonim ***** válasza:

Nem ciki, igazából dicséretes. Aki szerint

nem az, ne aggódj, nem láttak ők még meztelen nőt. Csak a szájuk jár, mondani mindent lehet. ;)

2019. febr. 8. 17:47
 7/19 anonim ***** válasza:
33%

Mennyi csíra :D

Az én korosztályom volt csak olyan, hogy óvodában levetkőztünk a lányokkal és megnéztük egymást? Vagy általánosban melestük a csajokat? Én ráadásul 15 évesen vesztettem el.

Hiányzik belőletek a tökösség, ugyanis a töketleneket senki se szereti.

25F

2019. febr. 8. 17:48
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok

Sőt, a nő barátaimtól is azt hallom, hogy a korombeliek, vagy a nálam fiatalabbak iszonyatosan töketlenek, gyerekesek és életképtelenek, főleg a nálam fiatalabbak.

De komolyan, mi van veletek? :D Sírtok a nőkért és várjátok a sült galambot, közben nem tesztek semmit a dologért és igénytelenek is vagytok. Vagy a másik véglet az, akinek fontosabb a haja vagy nem is tudja, hogy hogyan kell bánni a nőkkel.

Meg úgy beszéltek a nőkről, mintha nem emberek lennének, hanem valamilyen nehezen megszerezhető tárgyak. Pedig semmi extrát nem kell tenni, csak magatokat adni és úgy viszonyulni hozzájuk, mint bárki máshoz. Nem nehéz és semmi turpisság nincs ebben.

Ja és nem a nők hibája az, hogy még szüzek vagytok, elvégre nem kötelessége lefeküdni veletek.

2019. febr. 8. 18:01
 9/19 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki. Majd fogsz latni, csak turelem. :)
2019. febr. 8. 18:27
 10/19 anonim ***** válasza:

8-as:

Nem könnyű eljátszani a menőgyereket.

2019. febr. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!