Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az ciki, hogy 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ciki, hogy 18 évesen még sose láttam előben meztelen nőt?

Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 17:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

"Mennyi csíra :D

Az én korosztályom volt csak olyan, hogy óvodában levetkőztünk a lányokkal és megnéztük egymást? Vagy általánosban melestük a csajokat? Én ráadásul 15 évesen vesztettem el.

Hiányzik belőletek a tökösség, ugyanis a töketleneket senki se szereti.

25F"

Ezért van ennyi szűz srác mostanában, mindegyik olyan kis tutyimutyi már és attól elélveznének ha csókolózna velük egy lány.

2019. febr. 8. 19:27
 12/19 anonim ***** válasza:

10-es

7 és 8 vagyok.

Ez nem menőzés volt. Ez az igazság. Nem azért szűz valaki ennyi idősen, mert szarok a lányok vagy az élet, hanem mert töketlenek. Ez az igazság. Le lehet ponzozni, de a valóság attól még nem változik.

Erre tökéletes példa apám egyik volt kollégája. Az ürge bűn ronda volt, de olyan szövege és magabiztossága van, hogy csak úgy tapadnak rá a csajok. Senki se tudja, hogy hogyan csinálja, de zseni a fazon :D

És tényleg ennyi a titka. Tökösnek kell lenni, nem pedig tutyimutyinak, ahogyan a 11es fogalmazott. A szerencsétlenkedéssel még senki sem ért el semmit sem.

2019. febr. 8. 21:43
 13/19 anonim ***** válasza:
De ha valaki nem tudja tetteni a magabiztosságot, vagy nem megy neki zsigerből (vannak ilyenek bőven), az kösse fel magát?
2019. febr. 9. 06:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Hogy a faxomban legyen valakinejk jó szövege? Nézzen filmeket, aztán nyúljon le belőlük?:/
2019. febr. 9. 06:57
 15/19 anonim ***** válasza:

12 vagyok

Filmekből nem fogsz tanulni semmit sem.

Ha tettetni kell a magabiztosságot, az is olyan, mintha nem is lenne. Magabiztosbak magadtól kell lenni. Ez a kösse fel magát szöveg meg annyira béna. Ne kifogásokat keress, mert nincs magabiztosságod, vagy nem tudsz beszélgetni a csajokkal, hanem nézzetek tükörbe.

Először is ott kellene kezdeni, hogy miért kéne megtanulni azt, hogy odamenj egy csajhoz beszélgetni? Talán egy másik bolygóról jött, vagy egy szent, nehezen elérhető lény lenne? Nem, ő is ember, ahogyan te.

Másodjára van veszteni valód? Semmi, ha nem mész oda, akkor 100%, hogy semmi esélyed, ha odamész, és csak 1% esélyed is van, már az is végtelenszer több, mint a nulla.

A magabiztossággal meg annyit tudsz kezdeni, hogy leszarod az elvárásokat, úgy nézel ki, ahogy kinézel. Max az öltözködési szokásaidon tudsz változtatni. Én se vagyok egy adoniszi vagy kondi szökevény, 165 magas vagyok, 13-19 éves koromig ragyás is voltam, amiből 15-17 éves korom közt volt a legdurvább. Mégis eddig több, mint 10 barátnőm volt, a mostanival 3 éve vagyok együtt, aki mellesleg 187cm magas.

Ha már nem vagy beszari és mersz próbálkozni, már az haladás. Utána egyre kevésbé fogsz félni a dologtól.

2019. febr. 9. 11:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Hmm, érdekes gondolatok. Ha most elkezdem, talán 50 éves koromra összejön valami.
2019. febr. 9. 11:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát ha annyira balek vagy, hogy csak 50 éves korodra sikerül, akkor inkább kíméld meg a társadalmat és vágd le.
2019. febr. 9. 12:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Baleknak nem mondanám magam. Inkább egy rosszul összerakott emberi hulladéknak. De amit tudok, megteszek, hogy legalább még 1 nőm legyen életem során.
2019. febr. 9. 12:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez a beszéd :D
2019. febr. 9. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!